*Nettavisen* Sportspill.

Toni må berge Verona

Luca Toni er endelig friskmeldt og skal forhåpentligvis lede sitt Verona til sesongens første seier i ettermiddag. Foto: Olivier Morin (Afp)

Luca Toni har vært sårt savnet i Verona denne høsten. Verona som ikke har vunnet i Serie A denne sesongen.

06.12.15 11:40

Sportspills øvrige søndagsmeny:
Oddstips 1: Klopp har gjort underverker
Oddstips 2:
Sampdoria til sprek odds
Oddstips 3: Ole Einar aldri for gammel
Tippetips: FCK og Solbakken kan få luke
Oddstips 5:
Derby har fått opp farten
V64 Färjestad:
Jackpot med 1,2 mill ekstra
V65 Sørlandet:
Frekk banker i sør
V4/V5 Täby:
Herlig galoppsøndag i vente
TV-kampene/streaming:
Her er søndagens oversikt

Søndagens langoddsprogram er meget innholdsrikt og i tillegg til en drøss med interessante fotballkamper, er det også rikelig med vintersport på programmet.

Troy Deeneys scoring (2,75 i odds) sørget for at det ikke ble helsvart for våre oddstips lørdag. Fredag ble det klaff for dobbelen med seire til Juventus (2-0) ogg seier til Nürnberg (2-1) til flotte 3,6 i odds satt klokkerent og sørget for flott overskudd for tredje dagen på rad. Fine singelspill på Liverpool (odds 2,55) og Bastia (odds 2,85) på onsdag, etterfulgt av et sprekt singelspill på QPR torsdag borte mot Reading til herlige 3,20 i odds har vært godbitene de foregående dagene.

Verona - Empoli H 2,65
Det vrimler ikke av veldig spillbare kamper denne søndagen, men her vi må prøve oss. Etter 14 seriekamper har Verona fortsatt ikke vunnet i Serie A denne sesongen. 0-6-8 totalt og laget har vært ganske hardt rammet av skader. Etter fire kamper uten å score ett eneste mål, hjalp det tydeligvis at Rafael ble utvist allerede etter 20 minutter borte mot Frosinone sist helg. Verona lå under 0-3 i den kampen etterhvert, men scoret to mål de siste 20 minuttene og tapte 2-3. I den kampen starter endelig Luca Toni igjen etter å ha vært skadet i to måneder. Han er garantert suger på seier og mål i ettermiddag. 38-åringen som scoret 22 seriemål for Verona sist sesong. Keeper Rafael (tolv kamper fra start) soner karantene i dag og erstattes av Pierlugi Gollini har startet to kamper denne sesongen. Noen spillere er skadet, men de har knapt bidratt denne sesongen. Men spissen Pazzini er trolig ute (kun startet seks kamper denne sesongen).

Lille Empoli innfridde vårt oddstips hjemme mot Lazio sist søndag og vant 1-0. Ble imidlertid hardt presset i den kampen og det hadde ikke vært noe å si på Lazio-poeng da. Ligger på 13. plass med sine 18 poeng, og har fine 3-2-1 på de siste seks. Empoli må unnvære forsvarspilleren Lorenzo Tonelli (13 seriekamper fra start) og spissen Marco Livaja (tre seriekamper fra start og sju inhopp og et seriemål) i dag da begge soner karantene. Fire spillere er skadet, men kun to av dem har har spilletid hittil denne sesongen.

Hjemmelaget vant tilsvarende kamp 2-1 i fjor og med en spillesugen Luca Toni endelig tilbake må det vel være dags for sesongens første trepoenger i dag. 2,65 for hjemmeseier står seg seg godt som et singelspill og vi setter pengene på Verona.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag