Gå til sidens hovedinnhold

Toppoppgjør i Adeccoligaen

To av de heteste kandidatene til neste års Tippeliga møtes i dagens tippekamp. Sjekk dagens beste spill her.

Perfekt start for HamKam, som har full pott etter møtene med Skeid og Kongsvinger. 1-0-seieren sist fikk keeper Rønningen æren for, "verdensklasse” var gjengangeren når Kammas sisteskanse skulle beskrives etter kampen. Solide hjemme tross nedrykk i fjor, 2-0 da lagene møttes her i 2005. Kienast fortsatt suspendert, Sørum skadet.

Bodø/Glimt knuste Mandalskameratene hele 8-1 sist, etter 0-0 borte mot Hønefoss i premieren. Samme trend i fjor, da det ble for mange poengtap på bortebane til å blande seg inn i opprykkstriden. Johansen fortsatt ute med skade.

HamKam får tillit igjen til brukbar odds, men under tvil etter innsatsen mot Kongsvinger.

Resten av dagens kamper og tips finner du her

Nettavisens statistikkportal

Klare favoritter på eget gress
Eidsvold møtte overraskende hard motstand fra nyopprykkede Lillehammer, og fikk bare med seg ett poeng. Er tippet i toppen av avdelingen, og hjemme på Myhrer Stadion er de alltid meget sterke. Møter her et Kjelsås-lag som trolig får det tøft i år.

Dag Halvorsen har i en årrekke levert varene foran mål, men nå har han gitt seg og det har også vært mange andre utskiftninger i stallen. Jan Aksel Odden har også overtatt trenerrollen fra Stig Mathisen, og de har gått bort fra drillostilen de tidligere har dyrket. Muligens vil det slå positivt ut i lengden, men det vil nok ta tid med alt det nye.

Kjelsås har de siste sesongene slitt stort når de må spille på gress, og vi tror de skal ha lite å hente borte mot Eidsvold. Klar H, og 1,50 forsøkes.

Ny seier til ambisiøse verter
FK Tønsberg åpnet med å slå nyopprykkede Strømmen 4-1 borte. Etter en relativt jevn førsteomgang kjørte de fullstendig over vertene etter pause. Tønsberg er tippet i toppen i år, og vi tror de kommer til å bli sterke. Ull/Kisa åpnet med å tape 0-3 hjemme mot topptippede Nybergsund. De har et ungt lag, og kommer nok til å slite på nedre halvdel av tabellen i år. Møter denne gang en av de andre opprykkskandidatene, og nå på bortebane.

Dette skal Tønsberg fikse greit, og 1,30 tar vi med.