LEVERTE: Som forventet ble det enkel Tottenham-seier hjemme mot Norwich, 3-0.
LEVERTE: Som forventet ble det enkel Tottenham-seier hjemme mot Norwich, 3-0. Foto: Paul Childs (Reuters)

Tottenham er ikke uovervinnelige

Tottenham har et tøft kampprogram bak seg og møter en svært tøff motstander i Watford.

Kommersielt

Det ble strålende treff på et av søndagens to oddstips, da NHL-dobbelen til deilige 3,71 i odds suste inn.

Sportspills øvrige mandagsmeny:
Oddssingel 1:
Chelsea sender van Gaal nærmere stupet 
Oddsdobbel: Grufulle Bolton nærmer seg stupet
Oddslangskudd: Tittelsnakket går til hodet på Arsenal
Tippekupongen: Stoler ikke på United

TV-oversikt: Slik ser du fotball i romjula

Det er et virkelig glitrende langoddsprogram om du liker engelsk fotball. Fjerde juledag er det nemlig stappfullt med deilige kamper fra hele England, og fra alle nivåer.

Dagens singel 1, innleveringsfrist klokken 15.55.
Watford - Tottenham, H 3,40.

Watford fortsetter å imponere stort og hadde Chelsea på gaffelen i lange perioder under Boxing Day-oppgjøret på Stamford Bridge. Var til slutt heldige som ikke tapte i og med at Chelsea bommet på straffe, men prestasjonen var like fullt svært imponerende.

Det ser fortsatt ikke ut til at noen har funnet en resept for å stoppe Troy Deeney og Odion Ighalo på topp. Watford har imponerende 13 poeng de siste fem ligakampene, og en hjemmestatistikk på solide 4-2-3. Forrige hjemmekamp knuste de Liverpool hele 3-0.

Kun Joel Ekstrand, som er langtidsskadd og uviktig, er ute for hjemmelaget.

Slo Norwich
Tottenham hadde på sin side få problemer med å feie til side Norwich på Boxing Day, og har 4-2-1 de siste syv kampene i alle turneringer. Harry Kane har virkelig kommet i gang og er virkelig blitt mannen de ser til på topp igjen.

De har imidlertid en svært hektisk høst med Europa League og full rulle bak seg, så det kan tenkes at en viss slitasje snart melder sin ankomst. Vi så det for eksempel hos Arsenal på lørdag.

Spurs har vært svært vanskelige å slå på bortebane denne sesongen, og de står med 3-4-1 på åtte kamper. Tapet kom - noe ufortjent - for Manchester United i åpningskampen.

Alex Pritchard, Moussa Dembele og Clinton N'Jie er alle ute for gjestene.

Her møtes to lag i strålende form og derfor backer vi den høyeste oddsen. At et såpass formsterkt Watford får 3,40 på hjemmebane er spennende, derfor backer vi hjemmelaget i denne kampen.

Klikk her for å levere denne singelen!

PS! Det kan også være spennende å backe Odion Ighalo til å score mål til 2,90 i odds.

Sammenlignet med Harry Kanes noe triste 2,10 i odds på å score mål, er det verdi å finne på den tidligere Lyn-spilleren Ighalo. Han har scoret seks mål de siste fem ligakampene og ikke gått målløs av banen i denne perioden i det hele tatt.

I tillegg har han levert slik hele sesongen, noe som gjør oss sikre på at han ikke er et blaff. 13 scoringer på 18 kamper er en rett og slett massiv uttelling. Og mot Tottenham-stoppere som er alt annet enn fottrappe og kvikke til bens, kan Ighalo få særs gode arbeidsforhold i kveld.

Derfor anbefaler vi også en Ighalo-scoring til 2,90 i odds.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør