*Nettavisen* Sportspill.

Tottenham har sluknet fullstendig

HARD MEDFART: Harry Kanes ketsjupeffekt har dessverre tørket inn. Foto: Matthew Childs (Reuters)

Det virker som det er om å gjøre å ikke komme til Europa League for Tottenham.

24.05.15 13:15

Sportspills øvrige meny søndag:
Oddstips 2: Haugesund slår Godset
Langskudd: Ny nedtur for Liverpool
Oddsdobbel: Newcastle sørger for sjokknedrykk
Tippekupongen: Sesongens siste PL-kupong
V64 Lindesberg: Jackpot med norsk banker
V65 Sørlandet: Jackpot med Petter
TV-fotball: Sjekk den herlige oversikten

Det ble en strålende lørdag for Nettavisens oddstips. Den tyske dobbelen (seire til Hamburg og Hannover) til 3,74 i odds satt klokkerent. Det samme gjorde singelspillet på Genoa til 2,35 i odds, og i tillegg lanserte vi vinnerspill på Sverige i MGP til pene 2,40 i odds.

Det er på tide å takke for Premier League-sesongen 2014/15. I tillegg spilles det kamper i Italia og Norge, blant annet, på søndagens langoddsprogram.

Dagens single 1, innleveringsfrist klokken 15.55.
Everton - Tottenham, H 2,25.

De siste to månedene har troen på neste sesong blitt betydelig forsterket for vertene. Formen har regelrett blomstret, Everton er seg selv igjen og nå skal de gi fansen en siste godfølelse før sommerferien.

Og det er virkelig imponerende hvordan de har hentet seg inn. De siste ni kampene har de seks seire og bare to tap, tap som kom etter at sesongen var så å si ferdigspilt.

For det må understrekes: Det er ikke fryktelig mye i potten for Everton denne søndagen. Men det kan gjentas til det kjedsommelige, sesongens siste hjemmekamp er av avgjørende betydning for hjemmefansen og samtlige lag ønsker å takke supporterne på best mulig måte.

Darron Gibson, Tony Hibbert, Steven Pienaar, Bryan Oviedo og Leighton Baines er skadet. I tillegg får ikke Aaron Lennon lov til å møte sin moderklubb.

Formsvake Spurs
Det har blitt en slags mellomsesong for Tottenham. Selv om Harry Kanes scoringer har sørget for mye jubel, og Christian Eriksens sene mål har vunnet mange kamper, har de ikke kommet ordentlig i gang.

Og med innsatsen deres i Europa League i mente, virker det ikke som om det er deres favoritturnering. Det kan rett og slett virke som om de ikke blir lei seg om den går tapt, og heller fokuserer alt på ligaen.

De siste syv kampene har de bare vunnet to, mot nedrykkskandidatene Newcastle og Hull.

Adebayor, Ben Davies og Kyle Walker er skadet.

2,25 er godkjent betalt på hjemmelaget, som virkelig har hatt en strålende vårsesong.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag