Harry Kane har tatt Tottenham og England med storm denne sesongen.
Harry Kane har tatt Tottenham og England med storm denne sesongen. Foto: Alastair Grant (Ap)

Tottenham tar første stikk

Det er 32-delsfinaler i Europa League torsdag kveld. Vi gir Tottenham gode vinnersjanser mot Fiorentina.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill torsdag:
Dagens dobbel 2: 
VIF viser hvem som er best
Oddstips 1: Bilbao hviler nøkkelspillere
Oddstips 2: 
Guingamps utrolig sesong
VM-sprint kvinner: 
Falla til flott odds
VM-sprint herrer: Vigen Hattestad best når det gjelder

Vi har en strålende langoddsdag foran oss. VM på ski innledes i Falun med sprint for både kvinner og menn, og i Europa League skal det spilles første kamp i 32-delsfinalene med en rekke interessante oppgjør på menyen. I tillegg spilles det ishockey både her hjemme og i Sverige.

Kanontreff for vår ishockeydobbel fra eliteserien i Sverige onsdag der både Modo og Örebro gjorde jobben på hjemmebane og fikset oss flotte 3,80 i dobbelodds.

Torsdag kommer Nettavisen Sportspill med en rekke tips både til ski-VM og i Europa League. I denne artikkelen lanserer vi en meget sprek dobbel.

Her finner du langoddsprogrammet for desktop.

Her finner du langoddsprogrammet for mobil.

Tottenham - Fiorentina H 2,00
Dette er uten tvil en av godbitene i denne runden av Europa League. Tottenham stilte med alternative lagoppstilling i gruppekampene, men hadde likevel få problemer med å ta annenplassen i gruppe C.

Manager Mauricio Pochettini har gjort gode grep med Tottenham, og laget er klart forbedret fra i høst. Har blant annet tatt fortjente seiere over Chelsea og Arsenal i 2015 og ligger på sjetteplass i Premier League. Tottenham stiller trolig skadefritt.

Fiorentina er i meget god form i Serie A og klatret til fjerdeplass etter borteseieren over Sassuolo i helgen. Står med 4-2-0 på de siste seks kampene. Er også klar for semifinalen i Coppa Italia etter å ha slått ut Roma på bortebane. Tok seg videre til sluttspillet i Europa League som gruppevinner.

Skademessig ser det bra ut for bortelaget, og nykommeren Mohamed Salah er inkludert i troppen etter å ha imponert mot Sassuolo.

Angriperne Giuseppe Rossi og Federico Bernardeschi er fortsatt ute for Fiorentina. Heller ikke de nyankomne spissene Gilardino og Diamanti er med til London. 

Vi tror Tottenham har en bra sjanse til å vinne denne kampen og selv om vi helgarderte kampen på midtukekupongen, handler dette om oddsspill. 2,00 på hjemmeseier er klart godkjent odds. 

Wolfsburg - Sporting Lisboa H 1,55
Wolfsburg har imponert stort i Bundesligaen denne sesongen og har har bøttet inn mål etter at vinterpausen var over i slutten av januar. Har blant annet slått Bayern 4-1, Wolfsburg 3-0 og Leverkusen 5-4. Ligger på en soleklar sølvplass og har åtte poeng opp til Bayern.

Den faste kantspilleren Ivan Perisic sliter med ryggen og er ute av torsdagens kamp. Ellers ser det bra ut for hjemmelaget.

Var ikke like solid i gruppespillet i Europa League og tapte blant 0-2 for et reservepreget Everton på hjemmebane. Tok seg videre med ti poeng og annenplass.

Wolfsburg sliter på midtbanen i torsdagens kamp. Den brasilianske landslagsspilleren Luiz Gustavo og Josuha Guilavogui er ute med karantene, mens den viktige kantspilleren Ivan Perisic er skadet. Kun Gustavo startet bortekampen mot Leverkusen i helgen. Nederlenderen Bas Dost (7 mål) og belgieren Kevin De Bruyne (4 mål) er i kanonform og har stått for elleve av tretten seriemål for Wolfsburg i de fire seriekampene som er spilt etter julepausen.

Sporting tok bare sju poeng i gruppe G i Champions League, men mistet avansementet først i siste kamp i gruppespillet. Må dermed degradert til Europa League.

Har spilt uavgjort i tre av de fire siste kampene i serie og cup og ligger på tredjeplass i den hjemlige ligaen. Midtbanespilleren William Carvalho soner karantene, mens spissen Islam Slimani er skadet.

Meget formsterke Wolfsburg har spisser i knallform og bøtter inn mål for tiden. Sporting Lisboa skal være overkommelig motstand på hjemmebane og Wolfsburg skal ha gode muligheter til å skaffe seg en ledelse før returmøtet i Lisboa. H til 1,55 spilles i kombinasjon med seier til Tottenham og gir en dobbelodds på 3,10.

Grunnet tekniske problemer hos Norsk Tipping får vi ikke laget en spillboks der dobbelen kan leveres på nett og mobil. Du kan imidlertid selv sette opp og levere dobbelen på Norsk Tippings langoddsprogram.