Foto: Jon Olav Nesvold (NTB scanpix)

Trippel fra 3. divisjon

Vi satser på tre «sikre» kamper i dette oddstipset.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill onsdag:
Oddstips: 
Kan rykke opp til La Liga ette sjokkseier
Tippetips:  
Ny tolver i kveld?
Oddstips:  VM-dobbel til 5,46 i odds
V4/V5 Täby:  Galopp med høy vanskelighetsgrad
V76 Drammen:  Herlig omgang
V5 Drammen:  Treårig talent som banker

Onsdagens oddsprogram  består av kamper fra fotball-VM for kvinner, Copa America, U21-VM og norsk 2.- og 3. divisjon. Det spilles også kamper i Sverige, Spania og Finland.

Ikke glem at det også er tippekupong med 3,3 millioner kroner i bonuspotten. Sjekk tippetipsene her.

Vi starter oddsdagen med en trippel fra 3. divisjon.

Austevoll – Sotra B1,43
Austevoll ligger midt på tabellen i 3. divisjon avdeling 7 med 14 poeng på 10 kamper. Har møtt god motstand de tre siste kampene, og bortepoenget mot tabellnabo Bjarg sist var det eneste i denne perioden.

Sotra topper avdelingen med 26 poeng. Har ennå ikke tapt en seriekamp i år og står med fantastiske 32-2 i målforskjell. Etter den skuffende 0-0-forestillingen hjemme mot Vadmyra i begynnelsen av mai, er det blitt seier med to mål eller mer i seks kamper på rad.

Lagenes møttes sist i NM-kvaliken i mars. Da vant Sotra 4-1.

Sotra har bare møtt Lysekloster (1-1 på hjemmebane) av de tre nærmeste lagene på tabellen. I de to neste matchene venter sterke Varegg og Øystese.

Sotra har feid unna de aller fleste motstanderne på Austevolls nivå, og vi tror på tre nye poeng i kveld.

Bergsøy – Brattvåg B  1,32
Bergsøy ligger midt på tabellen i 3. divisjon avdeling 8 på Sunnmøre med 13 poeng. Sesongen ble åpnet med tre strake trepoengere, men i de tre siste matchene er det blitt null poeng. Står med svake 1-1-2 på hjemmebane.

Brattvåg leder ligaen med 27 poeng og 33-8 i målforskjell. Herd, som er motstander i den siste kampen før sommerferien og som møter tabelljumbo Skarbøvik denne runden, er bare fire poeng bak. Brattvåg har derfor ingen poeng å miste.

Brattvåg har vunnet samtlige fem bortekamper, og vi tror på tre nye poeng mot denne formsvake motstanderen. På folkerekka på tippekupongen er Bergsøy utrolig nok favoritt, og en ugardert B er et hett tips. Sjekk våre tippetips her.

Skarbøvik – Herd B 1,22
Skarbøvik ligger sist i avdeling 8 med fem poeng på ti kamper. I de to siste kampene er det blitt tap mot bunnkollegaene Eid og Årdal, og stemningen i Ålesund-klubben er nok ikke på topp om dagen.

Herd kommer opprinnelig fra Ålesund-bydelen Aspøya, men klubben har i nyere tid holdt til på Moa. Der finner vi også Nordvestlandets største kjøpesenter, og klubben har en stor sponsoravtale med Amfi Moa.

Laget rykket opp til Oddsen-ligaen i 2013, men er tilbake i 3. divisjon i år. Der kjemper man en tøff kamp med Brattvåg om opprykk. For tiden er det fire poeng opp til serielederen, men i siste runde før ferien er nettopp Brattvåg motstander på AMFI Moa Stadion.

Formen er strålende, og på de siste fire kampene er det blitt full pott og 16-2 i målforskjell.

Herd satser knallhard på opprykk, og kun seier er godt nok mot bunnlaget i avdelingen.

Samlet odds for trippelen: 2,30.

Spillet må leveres innen kl. 17.55.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus