*Nettavisen* Sportspill.

Trøbbel for Parr og Palace

Foto: PAUL ELLIS (Afp)

Vi har en fornemmelse av at Crystal Palae og Jonathan Parr får problemer borte mot Peterborough lørdag og har en ordentlig godbit fra Bundesliga på lur.

10.11.12 09:46

Sportspills meny lørdag:
Oddstips 2: Deportivo mot stupet

V75 Biri: Over 20 000 innspilt torsdag og fredag

Tippetips lørdag: Nå sitter den for Henning
Premier League: Skaderapport

Lørdagens langoddsprogram består av 87 spilleobjekter og det spilles klubbfotball over stort sett hele Europa. Premier League, Championship og League One fra England. Flere kamper er hentet fra Primera og Serie A, og det er selvsagt både Bundesliga og Ligue 1 på dagens liste.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd
Peterborough - Crystal Palace
Kanskje er det et skudd i natten, men Peterborough skal vel ha klart bedre sjanser enn oddsen indikerer i dette oppgjøret?. Vi angrep Peterborough som et av dagens aller beste spill hjemme mot Derby til flott odds for to uker siden og Posh vant 3-0. Crystal Palace er i eventyrlig form, men det ligger en reaksjon i luften nå og Peterborough har vunnet 3-1 og 3-0 i sine to siste hjemmekamper. Vi er ikke redd for å gå "mot folket" og synes 2,75 på hjemmeseier er spennende som et langskudd lørdag.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Blackpool - Bolton
Etter 0-2-3 på fem seriekamper slo Blackpool tilbake med 2-0 seier borte mot Sheffield Wednesday tirsdag. Det gjorde nok godt for klubben som altså har mistet manager Ian Holloway til Crystal Palace. Ligger på 12. plass med 21 poeng etter 3-2-2 hjemme og 3-1-4 borte.

Bolton kvittet seg altså med Owen Coyle som manager etter en svak start på sesongen og den nye manageren Dougie Freedman har fått en fin start med fire poeng på to kamper. Tetlagene Cardiff og Leicester har vært motstanderne. Mange eksperter mener Bolton har det beste mannskapet i Championship, men i denne divisjonen er ikke alltid det avgjørende. Er helt nede på 17. plass med 19 poeng, ikke minst grunnet en elendig bortestatistikk (1-1-5). Ståle Solbakken mener Bolton har den klart beste stallen i Championship og da er det på tide å vise seg fram også på bortebane. 2,65 på borteseieren skal testes som et langskudd lørdag.

Dagens avslag
Everton - Sunderland
Vi spiller riktignok ugardert H på tippekupongen i dette oppgjøret,men oddsmessig ser det helt uinteressant ut. Evrton sliter med å avgjøre kamper til sin fordel og står med 4-5-1 totalt og 2-2-0 hjemme på Goodison Park. 1,45 på hjemmeseier er så lavt at det ikke er verd risikoen, og selv om Sunderland ikke får til noen ting offensivt er de flinke til å forsvare seg. Styr unna.

Sportspills travredaksjon har spilt inn over 20 000 kroner torsdag og fredag. Kjøp en en våre ekspertkuponger til lørdagens V75 på Biri i spillboksen under.

HTML EMBED

Dagens spill
Fortuna Düsseldorf - Hoffenheim
Nyopprykkede Fortuna Düsseldorf tok 37 hjemmeseire på de tre siste sesongene i 2. bundesliga, men etter fem hjemmekamper på øverste nivå er laget fortsatt seiersløse (0-3-2).Det er slik det er å komme på øverste nivå, man må spille seg "varm". Men med 2-1-2 på bortebane er laget over streken med sine ti poeng. Hengte svært godt med gode Bayer Leverkusen sist helg, men tapte tilslutt 2-3. Hjemmetapene er kommer i de to siste hjemmekampene. Først 0-5 mot suverene Bayern München, og deretter 1-4 mot Wolfsburg som fikk et umiddelbart oppsving av sitt trenerbytte.

Hoffenheim har ett poeng mer (11) etter blant annet å ha slått sterke Schalke sist helg. Det var slett ikke fortjent, men Hoffenheim scoret tre ganger og vant 3-2. Borte er Hoffenheim betydelig mer "menneskelig" og fire av fem spilte bortekamper er tapt (1-0-4). Hjemmetapene er kommet mot Borussia Mönchengladbach (1-2), Freiburg (3-5), Bayern München (0-2) og sist mot Mainz (0-3).

Hjemmelaget har altså 1-9 på sine to siste hjemmekamper, men tilsvarende har bortelaget 0-5 på sine to siste bortekamper. Hoffenheim hadde 6-2-9 på bortebane forrige sesong og svake 4-2-8 sesongen før der igjen og er ikke noe stort bortelag.

Hvorfor Hoffenheim er satt til favoritt i denne kampen er ikke lett å forstå og 2,45 på Fortuna Düsseldorf er det overlegent beste spillet i Bundesliga lørdag og vi går til lukene da vi har Fortuna som ganske klar favoritt i denne kampen. Dessverre kan ikke kampen spilles som singel så vi må kombinere.

Stoke – QPR
Stoke tapte 0-1 for Norwich forrige runde. Har ikke bedre enn 1-2-3 på de siste 6 kampene og har falt ned til 15. plass. Mamady Sidibe og Marc Wilson er ute, og Michael Owen er høyst tvilsom.

QPR spilte 1-1 hjemme mot Reading sist og har ennå ikke vunnet en seriekamp denne sesongen (0-4-6). Stephane Mbia er ute med karantene, mens Andy Johnson og Fabio er skadet. Kaptein Ji-Sung Park er usikker.

To lag som ikke får det til å flyte her altså, men Stoke er uten hjemmetap (1-3-0), det er nok ikke lenge til Mark Hughes dager er talte i QPR som har meget svake 0-1-4 på bortebane. Tony Pulis menn får vår klare tillit her og under tvil så spiller vi Stoke her. Oddsen på hjemmeseier er 1,75 og vår tyske utvalgte står til 2,45 i odds får vi en dobbel til 4,29 i odds og vår innsats er som vanlig 100 kroner.

Spilleforslag 1 lørdag (spillestopp kl 15.25):
Kamp 35. Fortuna Düsseldorf - Hoffenheim 2,45 2,90 2,35
Kamp 44. Stoke - Queens Park Rangers 1,75 3,20 3,75
Klikk her for å levere denne dobbelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.