*Nettavisen* Sportspill.

Trøbbel i vente for Manchester United

TRØBBEL I VENTE: Watfor kommer til å gi Louis van Gaal mer hodebry. Foto: Justin Tallis (Afp)

Fjorårets toppscorer i Championship, Troy Deeney har begynt å finne formen, og kan komme til å gjøre livet surt for Manchester United.

21.11.15 12:02

Oddstips 1: Katastrofale Start er ribbet for selvtillit
Oddstips 2: MSN kommer til kort mot Real Madrid
Oddstips 3: Garantert målfest med Leicester
Oddstips 4: Hull stormer videre
Dagens tippekupong: Sterling får juble mot Liverpool

TV-kampene: Helgens TV-sendte fotball
Skaderapport PL: Disse mister helgens Premier League-runde

V75: 21 millioner ekstra i herlig V75 omgang
V4: Herlig bjerkevorspeil

Tennis: Federer får bank av kompisen

Det er en innholdsrik helg med mange gode kamper på dagens landoddsprogram.

Dagens langskudd, innleveringsfrist klokken 13.40
Watford - Manchester United H, 3.95

Hvis vi spoler tilbake til sommeren og før årets sesong i Premier League sesong hadde startet, var det ikke manget som hadde troen på at Watford skulle overleve i Premier League.

Watford har derimot tatt utfordringen på strak arm, og befinner seg på 11. plass i Premier League for oppgjøret mot giganten Manchester United. Det skal sies at det er fortsatt tidlig i sesongen og at mye kan skje før vi teller opp i mai, men det ser lyst ut for klubben fra Hertfordshire.

Watford er ett av overraskelseslagene denne sesongen, og det ser ut som Quique Flores har funnet oppskriften for gultrøyene. Flores kan takke Odion Ighalo for den gode sesongen så langt. I fjor handlet alt om fjorårets toppscorer og kaptein Troy Deeney, men denne sesongen har Ighalo stått frem og står med syv mål og to målgivende på 12 kamper. Troy Deeney har omsider begynt å komme i gang han også, og står med to mål og tre målgivende pasninger på 12 kamper.

"The Hornets" har vært solide på Vicarage Road, og hjemmestatistikken på 2-2-2 viser nettopp det. Det gir kanskje litt grunn til bekymring at de bare har scoret tre mål på hjemmebane, men til gjengjeld har de bare plukket fire baller ut av eget nett også.

Quiqie Flores kan glede seg over en tilnærmet skadefri tropp. Den spanske manageren må klare seg uten Joel Ekstrand som er langtidsskadet, mens det er usikkert om Jose Manuel Juardo rekker oppgjøret. Ellers kan Quique Flores velge og vrake fra troppen sin.

Watford har ikke klart å knekke koden mot Manchester United, og de siste fem oppgjørene har endt med seier til de røde. Det skal også sies at forrige oppgjør mellom de to klubbene var i 2007, og mye har endret seg den gang. Spesielt for de røde djevlene.

Skadeplaget
Manchester United har så langt denne sesongen levert poengmessig, og befinner seg på 4. plass før dagens kamp. Med en statistikk på 7-3-2 er det ingen tvil om at poengfangsten har vært god for den engelske giganten, men det har ikke alltid vært overbevisende prestasjoner. Manchester United er fortsatt i en gjenoppbyggingsfase etter Sir Alex Fergusons avgang, og selv om Louis van Gaal har øst ut penger på store navn, har det enda ikke løsnet helt for Manchester United.

Manchester United tar med seg en middelmådig bortestatistikk til oppgjøret på Vicarage Road, som lyder på 3-1-2. van Gaals menn har scoret åtte mål på bortebane, men Sergio Romero og David de Gea har plukket ut til sammen syv baller fra eget nett.

Mens Quique Flores kan glede seg over en nesten skadefri tropp, skaper Manchester Uniteds skadesituasjon mer hodebry for Louis van Gaal. I landslagspausen plukket Michael Carrick opp en skade. På fredagens pressekonferanse bekreftet Louis van Gaal at både kaptein Wayne Rooney og Anthony Martial er ute. I tillegg er allerede Luke Shaw, Antonio Valencia og Paddy McNair alle satt på sidelinjen av skader.

Det er også usikkerhet rundt Marouane Fellaini og Chris Smalling, men det ventes at begge to blir klare til oppgjøret.

Odion Ighalo har vært brennhet i det siste, og med tanke på Manchester United skadesituasjon har vi stor tro på Watford i dagens kamp. Med en svært fin odds på 3,95 er det gode muligheter for å tjene penger på Watfords gode form.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag