MÅLTYV: Mattia Destro er en helt annen spiller under Roberto Donadoni. Her etter å ha scoret mot Napoli.
MÅLTYV: Mattia Destro er en helt annen spiller under Roberto Donadoni. Her etter å ha scoret mot Napoli. Foto: Gianfilippo Oggioni (Ap)

Trollmannen Donadoni har gjort det igjen

Mattia Destro er klar til å levere en ny storkamp.

Kommersielt

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Dagens singel: Sassuolo blir bare bedre og bedre
Dagens dobbel: Tidligere storscorer trenger god start
Dagens langskudd 1:
Fra vondt til verre for van Gaal
Lørdagens tippekupong:
Hel-engelsk tippekupong

Trav
V75: Enorm V75-omgang med 13 millioner i potten

Det er en flott fotballørdag, og dagens langoddsprogram har massevis av godbiter på menyen.

Dagens langskudd 2, innleveringsfrist klokken 14.55.
Genoa - Bologna, B 3,70.

Vi spådde før sesongen at Genoa gikk en tung sesong i møte, og i det siste har det vært virkelig tung å være supporter. De har vunnet kun én gang de siste syv - mot Sassuolo hjemme - og de to siste kampene har begge endt med tap.

Hjemmelaget er virkelig ikke til å kjenne igjen fra forrige sesong, da en offensiv og morsom spillestil førte dem til øvre halvdel av tabellen. Denne sesongen er det flere brikker som mangler offensivt, selv om den late bloomer-en Leonardo Pavoletti har begynt å score mål. Han er suspendert i dag, dog, og etterlater Genoa uten en skikkelig spydspiss.

Ellers er Munoz, Perotti og Marchese ute, mens Dzemaili og Tachtsidis er tvilsomme. En del tunge fravær for vertene.

Formen på hjemmebane er imidlertid solid. 4-1-2 er gode sifre for et lag som vaker lite over nedrykksstreken.

Trollmannen Donadoni
Delio Rossi var på ingen måte mannen til å lede Bologna i Serie A, og de var utrolig svake frem til Roberto Donadoni tok over. Da ble de brått et annet lag, og forrige helg toppet de renessansen med 3-2-seier hjemme over serieleder Napoli, etter å ha ledet tidlig 3-0.

Selve personifiseringen av denne gjenoppstandelsen er Mattia Destro, den erfarne spissen som ble kjøpt for en stor sum før sesongstart. Han levert en rett og slett enestående kamp mot Napoli og selvtilliten er åpenbart på topp.

Bologna står med 2-0-5 på bortebane, etter en aldeles grufull innledning på sesongen her. De siste syv kampene har de levert bra, med 4-1-2.

Masina er suspendert. Maietta og Giaccherini er skadde, mens Krafth og Mancosu er tvilsomme. Spesielt Giaccherini skulle man gjerne hatt med til Genova.

Selv om Genoa er bra på hjemmebane, er oddsen på vertene helt grufull. Bologna ser på sin side ut som et helt annet lag og spiller virkelig med glød for tiden.

At de vinner i Genova er langt fra utenkelig, og vi nøler ikke med å backe gjestene til spennende 3,70 i odds!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør