Tromsø bør ha flott sjanse til tre poeng hjemme mot Haugesund søndag.
Tromsø bør ha flott sjanse til tre poeng hjemme mot Haugesund søndag. Foto: Rune Stoltz Bertinussen (NTB scanpix)

Tromsø dagens beste objekt

Tromsø er i klar fremgang, og skal ha topp sjanse hjemme mot Haugesund søndag kveld.

Kommersielt

Sportspills meny søndag:
Oddstips 2: Viking brukte pausen godt
Tippetips: Vålerenga tilbake på vinnersporet
V65 Sørlandet: Hamre i hovedrollen
V65 Leangen: Tekno Odin på plass
V64 Mantorp: Bankersjokk i åpen omgang
TV-fotball: Sjekk helgens oversikt
Tippeligaen: Skade- og karanteneoversikt

Søndagens langoddsprogram har fem tippeligakamper og fem kamper fra OBOS-ligaen på menyen. I tillegg er det kamper fra norsk 2 og 3. divisjon og kamper fra Sverige og Finland. Vi konsentrerer oss om den den norske fotballen i våre oddstips. Lørdag ble det bra treff da Stabæk innfridde som vårt beste objekt, mens England slo ut Canada i natt til herlig odds i fotball-VM for kvinner.

Tromsø - Haugesund H 1,85
Tross kun 9 poeng er det ingen tvil om at Tromsø er i klar fremgang. Vi anbefalte spill på Tromsø hjemme mot Odd fjerde sist, men Gutan måtte nøye seg med 2-2. Deretter ble det sterkt bortepoeng mot Rosenborg og solid 2-0 seier hjemme mot Molde. Sist helg røk laget ufortjent 1-2 borte for Godset. Før denne runde har laget fire poeng opp til nettopp Haugesund på sikker plasse. Hjemme på Alfheim er ikke tallene bedre enn 1-2-3.

Haugesund tok en svært overraskende 2-0 seier borte mot Start tredje sist, røk så 1-2 borte for Haugesund, og maktet ikke bedre enn 1-1 hjemme mot bortesvake Mjøndalen sist helg. 1-2-3 totalt på bortebane.

Dette må være en topp sjanse for Tromsø, og 1,85 i odds er helt grei odds. Vi velger å kombinere med en kamp fra OBOS-ligaen.

Sandnes Ulf - Strømmen H 1,60
Til tross for at nesten halvparten av kampene har endte uavgjort (5-6-2), avanserte Sandnes Ulk til andreplass og direkte opprykksplass etter 3-1 seieren borte mot Hødd sist helg. Bengt Sæternes gjeng jakter retur til Tippeligaen på første forsøk og har et mannskap til å klare det. Pene 4-1-1 hjemme i Sandnes.

Bortelaget gikk på sesongens andre hjemmetap da Follo vant 2-1 sist heelg. Henger likevel bra med og 18 poeng og 10. plass gjør at laget likevel kun har tre poeng opp til Sandnes Ulf på andreplass. 1-2-3 på bortebane.

Sandnes Ulf er i form, er sterke hjemme og møter et Strømmen-lag som sjelden glitrer på bortebane. Topp sjanse for hjemmeseier og 1,60 er ok odds.

Dobbelen med seire til Tromsø og Sandnes Ulf gir 2,96.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus