Foto: EPA/Scanpix

Tror på nytt Barca-show

Barcelona har en høyst overkommelig oppgave foran seg på Nou Camp i kveld, og vi spiller til konkurransedyktig odds.

Kommersielt

Resten av dagens kamper og tips

Statistikkguide for håndball, fotball og Ishockey

Utilnærmelige på eget gress
Barcelona har tok sin sjette hjemmeseier på like mange forsøk med 3-0 over Betis søndag, men har som i fjor slitt på fremmed gress. Førte kampen da lagene spilte 0-0 i Skottland for to uker siden. Seier i de to første gruppespillskampene, og dermed er avansement så godt som sikret med seier her. Zambrotta blir neppe klar i tide, Deco, Eto'o og Edmilson er uaktuelle.

Rangers har overraskende nok også syv poeng etter de tre første. Laget ser dessuten ut til å gi Celtic kamp om ligagullet denne sesongen. 2-1-2 på bortebane i ligaen. Thomson soner karantene.

Gjestene trolig defensivt ut med enten Cousin eller Darcheville som enslig spiss. Barcelonas stjernegalleri er i slag om dagen, og da nøyer man seg ikke med ettmålseier på Nou Camp. Ronaldinho prikket inn frispark fra farlig posisjon på bestilling søndag, og Rangers-forsvaret får en vrien utfordring i hvor hardt og tøft de tør gå til når hjemmelaget triller ball offensivt. 1,65 er i tråd med markedet, og dagens utvilsomt mest interessante spill.

Klasseforskjell i Bucuresti
Steaua er poengløse etter ettmålstap for de tre andre i gruppa, 1-2 i omvendte kamp for to uker siden. Sliter dessuten mer enn forventet i den hjemlige serien, etter en høst med mye turbulens og trenerskifte.

Sevilla har gjort jobben mot de to antatt svakeste i gruppen, og kan dermed leve med 0-3-tapet på Emirates Stadium i første kamp. Fikk en tøff start på sesongen med Puertas bortgang og formsvikt i serien, men har vært tilbake i godt, gammelt slag den siste tiden. 2-0-seieren hjemme over Real Madrid i helgen smakte ekstra godt etter at trener Ramos forsvant til London. Mangler noen faste med skader i de bakre rekker, men god dekning.

Sevilla vant 1-0 hjemme og 2-0 i tilsvarende da lagene møttes i UEFA-cupsemifinalen i februar. Vi tror spanjolene haler i land seieren igjen, og bruker gjerrige 1,55 på en dag med få alternativer.