*Nettavisen* Sportspill.

Tunge fravær for Newcastle

Formsterke Moussa Sissoko er en av mange Newcastle-profiler som ikke får spilt kveldens kamp mot Burnley. Foto: Afp / NTB Scanpix

Sliter med mange skader og karantener før kveldens kamp mot formlaget Burnley.

02.12.14 12:00

Øvrige tips fra Sportspill tirsdag:
Oddstips 2:
Spennende oddsspill fra Frankrike
Dagens dobbel:
Hockey-kombo til 3,83 i odds
V4 Gävle:
Berghs dyktige lånekusk
V5 Leangen:
Vi gir Eggan sjansen
V65 Forus:
Spennende banker fra Buer
V64 Axevalla:
Saftig jackpot

Tirsdagsprogrammet på Langoddsen er av det strålende slaget til tross for at det ikke er Champions League i kveld. Det er nemlig full runde i Premier League tirsdag og onsdag. I tillegg spilles det serie- og cupkamper i en rekke store ligaer i kveld.

På ishockeyfronten er det NHL, Champions League-kvartfinaler og toppkamp i Get-ligaen.

HTML EMBED

Dagens oddstips

Burnley - Newcastle H
HTML EMBED


Burnley virket helt fortapt der de lå alene nederst på tabellen uten seier etter ti serierunder. Men så begynte plutselig forrige sesongs storscorer Danny Ings å sette sjansene, og tre runder og sju poeng senere ligger laget på lik poengsum som Hull på trygg grunn.

Skademessig ser det greit ut for hjemmelaget. Forsvareren Michael Duff, som måtte stå over lørdagens uavgjortkamp mot Aston Villa, betegnes som usikker. Spissen Sam Vokes er godt i gang med opptreningen etter den langvarige skaden, men denne kampen kommer for tidlig.

Newcastle åpnet sesongen meget svakt og vant ikke på de sju første kampene. Så fulgte en meget god periode med fem seiere på rad før det ble tap for West Ham i en jevnspilt match i helgen.

Moussa Sissoko, som har vært en viktig brikke i Newcastles forvandling til et vinnerlag, på senhøsten, ble utvist et kvarter før slutt og må stå over i kveld. Midtbanekollega Jack Colbacker også uaktuell grunnet kort.

Førstekeeper Tim Krul, forsvarerne Ryan Taylor og Davide Santon og midtbanespilleren Siem de Jong og kantspilleren Gabriel Obertan er også ute med skader.

Det er høyst tvilsomt om den faste forsvareren Daryl Janmaat rekker kampen.

I tillegg trøbler Mike Williamson, Emmanuel Rivière og Massadio Haidara med skader, og det er usikkert om noen av disse blir klare.

Fabricio Coloccini og Rolando Aarons er med i troppen etter skadeavbrekk, men det er ikke sikker at duoen settes rett inn i førsteelleveren.

Fraværssituasjonen til Newcastle er altså meget alvorlig, og det er ingen enkel oppgave for manager Alan Pardew å komponere forsvaret og midtbanen til kveldens kamp.

Når vi tar med at Ings er tilbake i scoringsform og at Burnley normalt tar de fleste poengene sine på Turf Moor,er dette en god mulighet for hjemmelaget til å klatre opp på sikker plass for første gang denne sesongen.

Vi spiller H til 2,45 i odds.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag