Radamel Falcao har tolv seriemål for Monaco denne sesongen, men spiller trolig ikke kveldens bortekamp mot Lyon.
Radamel Falcao har tolv seriemål for Monaco denne sesongen, men spiller trolig ikke kveldens bortekamp mot Lyon. Foto: Eric Gaillard (Reuters)

Tunge fravær for Monaco gir fordel Lyon

Monaco er sterkt rammet av viktige fravær foran kveldens toppkamp borte mot Lyon.

Kommersielt

Sportspills øvrige fredagsmeny:
Oddstips Ligue 1: Tunge fravær for Monaco
Oddstips Championship: Birmingham kan ta serielederen
Oddsdobbel: Endelig overkommelig motstand for Espanyol
Tippetips: Sensasjonell seriestart for Bristol City
V75 Momarken: To bankere i lørdagens V75
V65 Biri:
Høitomt har bankeren
V65 Färjestad: Vi jakter ny opptur i lunsjen

Landslagspausen er over og det er duket for en forrykkende fotballhelg og allerede fredag er det et flott langoddsprogram som venter. To kamper fra engelsk Championship, toppoppgjør fra Ligue 1 i Frankrike og kamper både i tysk Bundesliga og La Liga er blant høydepunktene fredag.

Lyon - Monaco H 2,10 (spillestopp kl 20.40)


3-4-1 på de åtte første seriekampene for Lyon som ligger på 8. plass med sine 13 poeng. Har scoret bra med mål (17), men også sluppet inn en del mål (13). De to siste seriekampene har begge endt med 3-3. 2-2-0 på hjemmebane hittil. Midtstopper Marcelo ble utvist mot Angers sist, og soner følgelig karantene i kveld.

Monaco med solide 6-1-1 på de åtte første seriekampene, og bortsett fra fæle 0-4 borte mot Nice fjerde sist og glipptaket hjemme mot Montpellier i den siste seriekampen før landslagspausen, har det bare blitt seire. Radamel Falcao har faktisk notert seg for tolv seriemål allerede, men han spiller ikke i kveld, da han først returnerte til Monaco torsdag kveld etter sitt landslagsopphold med Colombia. Stevan Jovetic ble skadet i landslagspausen og er heller ikke med, mens Fabinho soner karantene. Alle disse tre er normalt bankers i startoppstillingen til Monaco.

2-2-2 på de seks siste tilsvarende oppgjørene, men med tanke på minst tre helt sentrale fravær for Monaco, skal det være fordel hjemmelaget Lyon i kveld. 2,10 på hjemmeseier spilles.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør