*Nettavisen* Sportspill.

Tungt for Lekven i Danmark

Magnus Lekven har startet i 15 av 16 seriekamper for Esbjerg denne sesongen. Foto: Eurofootball (Getty Images)

Magnus Lekven og hans Esbjerg sliter i bunnen av den danske superligaen og i kveld venter en vanskelig bortekamp mot Odense.

30.11.15 14:24

Sportspills øvrige mandagsmeny:
Oddstips 1:
Rangers snur trenden?
Oddslangskudd:
Fiorentina får trøbbel
V65 Momarken: Mester Høitomt har bankeren
V64 Østersund:
Lerum jakter ny suksess i Sverige

Mandagens langoddsprogram har sitt klare høydepunkt i toppkampen i Serie A mellom Napoli og Inter, men det spilles en del øvrig fotball også , både i Danmark, Tyskland, England, Portugal og Tyrkia. Natt til tirsdag skal Mats Zuccarello Aasen og hans New York Rangers prøve å komme tilbake på vinnersporet etter tre strake tap, når de tar imot Carolina Hurricanes hjemme i Madison Square Garden.

Odense - Esbjerg H 2,25
Dansk superliga og et møte mellom to lag som ligger på nedre halvdel av tabellen før kveldens kamp. Hjemmelaget ligger på 8. plass (husk at det kun er tolv lag i den danske Superligaen) og vil med seier her passere Nordsjælland og avansere en plass. Har variable 3-2-3 på eget gress, og ikke vunnet på de tre siste hjemme. Samtidig har laget møtt sterke lag som Sønderjyske (tap 1-2), Brøndby (tap 2-5) og FC Midtjylland (1-1) i disse kampene. De tre lagene ligger alle topp seks, og har levert sterke saker på bortebane. I siste serierunde ble det 1-0 seier borte mot formsterke Viborg. Trener Knut Nielsen kan mønstre en skadefri tropp til kveldens kamp på Trefor Park i Odense.

Magnus Lekven og hans Esbjerg har bortsett fra hjemmeseieren mot Nordsjælland tredje sist (2-1) svake 1-3-4 på de åtte siste kampene. Ligger nest sist på tabellen med 15 poeng og har kun Hobro bak seg (de har kun ni poeng). Møtte nevnte Hobro hjemme i forrige serierunde og lå faktisk under 1-4 der tidlig i andreomgangen. Hentet seg inn igjen og Mick Van Burens mål fire minutter på overtid berget et poeng. Daniel Stenderup (f) sonet karantene sist og soner også karantene i kveld. Ellers er Ryan Johnson Laursen og Victor Palsson begge langtidsskadd. Esbjerg står med svake 1-4-3 på bortebane.

Et skadefritt hjemmelag bør ha bra vinnersjanser i kveld og oddsen på hjemmeseier er klart akseptable 2,25 og dette ser ut som et av mandagens bedre objekter. Spilles.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag