*Nettavisen* Sportspill.

Tvedt sitter bak en vinner

Vi tror det er svært gode sjanser for at Rolf Tvedt styrer hendelsene fra start til mål bak lovende Taipan Bulwark, og ekvipasjen blir vårt holdepunkt i en rebus som fort kan inneholde noen overraskende vinnere.

02.10.08 13:29

Klikk her for å se våre V5-forslag.

Vi likte svært godt 1 Taipan Bulwark i sin debut hvor han avsluttet i flott stil til tredje, og på ren utregning skal det i dag dreie seg om en klink vinner. Normalt har Tap In-sønnen som virket til å være en ukomplisert type ha gått kraftig fremover på form med et løp i kroppen, og vi tror sjansene for at 3-åringen leder rundt om i V5-1 skal være svært gode. Tvedt-traveren har forøvrig en litt spennende stamme hvor moren Victoria Bulwark er etter Hege Bulwark som i sin tid var en seiersmaskin i Steinar Holms dyktige hender, og det er godt travslag i flere ledd bakover. Det er ennå tidlig, men vi trodde ikke at vår banker for dagen skulle bli en så stor favoritt som han foreløpig ser ut til å kunne bli. Vi har dog så god tro at vi lar det stå til, og håper på en flying start i Bergen.

To hester gjør opp
I den andre avdelingen støter vi på en storfavoritt i form av 6 Igel Svarten. Ulsrud Igel-sønnen jager i dag sin fjerde strake triumf, og i en feilfri utgave blir 4-åringen trolig vond å handskes med på ny. Ask-traveren vant sprettlett på fine 32.4 sist, men feilet fra start i en omstart. Slår den tunge favoritten på en galopp er oppgangen formidabel med andrevalget 12 Dorrstjerna, og vi sikrer oss med Spang Best-datteren som er vel så god på full form. 6-årshoppa står glitrende til i sitt springspor på tillegg, og Fjellstad-traveren kommer nå tilbake etter litt pause med nyladede batterier.

Tre småvriene løp
De tre øvrige avdelingene ser på forhånd ut til å kunne være av det småskummle slaget, og vi er ikke fremmed for at det kan dukke op en smell eller to. I V5-3 er duoen 1 Ragpac og 3 Yonckers Boshoeve klart best på kapasitet, men ingen av de to kan akkurat beskyldes for å være stabile. I feilfri utgaver kjemper de ventelig om seieren, men en oppjaget sprint er trolig ikke optimale forutsetninger for noen av dem.

Vi støter på et veldig åpent kaldblodsløp i den fjerde avdelingen, og bred gardering virker som en fornuftig løsning. Kjell Håkonsen sender i dette løpet ut 4 Hjerteborken etter litt pause, og har den svært dyktige Rogalendingen fått Pål Even-sønnen på litt bedre tanker vinner 4-åringen dette løpet lett. Formhesten i løpet er utvilsomt 6 Kolnes Mai, men et spor litt langt ute på en sprint trekker litt ned.

Klikk på bildet for å forstørre.

Et herlig sprintløp avslutter denne rebusen, og vinnerkandidatene er mange. 3 Galimpulso As står igjen riktig til på sin favorittdistanse, og på en god dag leder fort Diamond Way-sønnen rundt om. Favoritten utfordres i første rekke av 10 Red Williams, som blir stadig bedre i regi svært dyktige Kåre Refsland. Muscles Yankke-sønnen står i flotte rygger fra start, og bør være sikret en fin reise i et pent utvendig par.

Ekspertforslag
Vi har satt opp tre spilleforslag på hhv 120, 400 og 1152 kroner.

”Tors kiosk: Klikk her for å lære om Lyntoto”.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag