*Nettavisen* Sportspill.

Tyskerne sikrer seg sluttspillplass

Thomas Müller var i fyr og flamme sist, men nå vet Ghana hvem de må passe seg for. Foto: Nick Potts (Pa Photos)

Tyskland tar seg videre i kveld, men det kan fort bli mer spennende enn Joachim Löw ønsker.

21.06.14 16:30

Sportspills øvrige lørdagstips:
Oddstips 1: Messi er i VM-form
Oddstips 2: Bosnia ser sterke ut
Tippekupong: Vi går for storskreller
V5 Leangen: Bankerspiller direkte
V75 Leangen: Denver ankommer Trondheim

Lørdag er det tre VM-kamper på oddsprogrammet.

Argentina - Iran (18.00), Tyskland - Ghana (21.00), Nigeria - Bosnia-Herzegovina (00.00).

I tillegg byr vi på en tippekupong med de tre overnevnte kampene, samt ni kamper fra Oddsenligaen.

HTML EMBED

Dagens VM-langskudd

Tyskland – Ghana (0-1) U
HTML EMBED


Tyskland åpnet mesterskapet på praktfullt vis, og knuste Portugal hele 4-0 i premieren. Selv om Pepe gjorde jobben en god del lettere med sin idiotiske utvisning før pause, var die Mannschaft såpass solide at de bør få favorittstempelet til VM-seier etter det vi har sett så langt i mesterskapet.

Thomas Müller hadde en strålende ettermiddag og noterte seg for tre scoringer. Dermed fortsetter han sin imponerende rekke med gode kamper i VM-sammenheng.

Joachim Löw gjør neppe noen forandringer foran kveldens kamp, men Mats Hummels er usikker med en kneskade. Det bør ikke by Löw altfor mye hodebry.

Ghana fikk seg en solid trøkk med det sene baklengsmålet mot USA. Dermed ser videre avansement allerede veldig usannynlig ut for afrikas, på papiret nest sterkeste lag. Fikk seg en tidlig kalddusj mot USA i den første kampen, men klarte å utligne, før John Brooks gjorde kvelden helsvart med sin 2-1 scoring. Dermed bør ghaneserne helst ha tre poeng i kveld.

Ghanas to største stjerner, Essien og Prince Boateng ble noe overraskende vraket fra startoppstillingen sist, men kan være på vei inn i laget igjen etter den svake prestasjonen sist.

For øvrig bor det mye spennende i dette afrikanske laget, og spesielt fremover er det mange hurtige spillere, med god teknikk. Likevel sliter også dette laget, som de fleste afrikanske lagene, med huller defensivt.

Die Mannschaft ønsker nok å sikre seg avansement allerede i kveld, og med et Ghana som må fremover kan dette åpne for mye rom for det samkjørte tyske laget. 1.22 på tysk seier er selvsagt bare tull, og vi skulle gjerne hatt mer enn 1.63 for tysk handikapseier.

Slo dagens motstander 1-0 i gruppespillet i VM 2010, og klarte bare 2-2 mot Kamerun i en treningskamp før mesterskapet.

Ghana kan fort finne på å gjøre dette til en jevn affære, og en knepen tysk seier til 3.85, synes vi derfor virker som kampens beste spillobjekt.

Merk: Kampen kan ikke spilles som singel, og må kombineres. Kanskje med vårt spill på Messi og Argentina?

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag