*Nettavisen* Sportspill.

Tyskland går for gruppeseieren

Soccer Football - Euro 2020 Qualifier - Group C - Germany v Belarus - Borussia-Park, Moenchengladbach, Germany - November 16, 2019 Germany's Toni Kroos celebrates scoring their third goal with team mates REUTERS/Thilo Schmuelgen DFL regulations prohibit any use of photographs as image sequences and/or quasi-video

Toni Kroos scoret to av målene for Tyskland da de slo Hviterussland 4-0 hjemme lørdag kveld. Foto: Thilo Schmuelgen (Reuters)

Tyskland sikrer gruppeseieren med seier hjemme mot Nord-Irland i kveld.

19.11.19 10:17

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
Spillsenteret: Vi har vurdert tirsdagens viktigste kamper
Oddssingel EM-kvalik: Herlig odds på at Wales sikrer EM-billetten
Oddsdobbel EM-kvalik: Tyskland går for gruppeseieren
V65 Forus: Knallfin V65-omgang med godbiter på menyen
V4 Mantorp: V4-lunsj med potensial
Håndball-VM kvinner: Oversikt over kamper, tider og lagene som skal møtes

Det er et innholdsrikt oddsprogram denne tirsdagen. Totalt skal det spilles ti kamper i EM-kvalifiseringen i kveld, men de fleste er betydningsløse. Det er ikke tilfelle i Cardiff. Der spilles det en avgjørende kamp mellom Wales og Ungarn. I tillegg til EM-kvalifiseringen er det ti omkamper i FA-cupen. På ishockeyfronten spilles det én kamp i Get-ligaen, hvor Stavanger møter Lillehammer i den tidligere OL-byen. Det er også kamper i Champions League og natt til onsdag er det 13 kamper fra NHL.

NB! Onsdag er det ca 123 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Tyskland - Nord-Irland HUB pause - H - 1,42 (spillestopp kl 20.40)
Tyskland har bortsett fra hjemmetapet mot Nederland i sommer, tatt full pott i denne gruppa og bortsett fra ettmålsseieren i bortemøtet mot Nederland, er samtlige kamper vunnet med mer enn to mål. Joachim Löw har antydet at han kan gjøre noen rokeringer på sitt lag i kveld. Men spillere som Toni Kroos, Ilkay Gündogan, Timo Werner og Serge Gnabry er alle ventet å starte.

Nord-Irland ikke gode nok mot de beste

Nord-Irland har vært det tredje beste laget, men ikke gode nok mot Tyskland og Nederland. Holdt riktignok Nederland til 0-0 hjemme i Belfast lørdag, men er langtfra like sterke borte. Jamal Lewis har måtte trekke seg fra kveldens tropp grunnet skade.

Fredag er det ca 908 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spill før fredag klokken 1800. Lever kupongen her!

Tyskland må vinne kveldens kamp i Frankfurt, for å sikre gruppeseieren og sikre seg best mulig seeding og vinner normalt denne veldig greit. Oddsmessig er det ikke så lett å finne noe gangbart. 1,42 på pauseledelsen er innenfor og spilles. Vi må naturligvis kombinere en slik odds.

Polen - Slovenia H 1,60 (spillestopp kl 20.40)

Polen viste flott moral borte mot Israel lørdag. Til tross for at de allerede var klare for EM-sluttspill vant de 2-1. Er uten baklengsmål på sine fire spilte hjemmekamper. Robert Lewandowski startet på benken mot Israe, mens ellers var det en bra førsteellever Polen startet med. Trolig er Lewandowski tilbake i startoppstillingen i kveld, all den tid det er hjemmebane.

Slovenia er svake borte

Slovenia imponerte ingen med sine 1-0 seier hjemme mot svake Latvia lørdag og har kun en seier på fire bortekamper. Tapt bortekampene både mot Østerrike (0-1) og Nord-Makedonia (1-2).

1,60 på Polen er slett ikke verst betalt og kombineres med pauseledelse til Tyskland. Totalodds på denne dobbelen blir da 2,27.

Klikk her for å levere dette tipset

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag