Laura Dahlmeier går sisteetappe for Tyskland på søndagens skiskytingsstafett i Holmenkollen.
Laura Dahlmeier går sisteetappe for Tyskland på søndagens skiskytingsstafett i Holmenkollen. Foto: Håkon Mosvold Larsen (NTB scanpix)

Tyskland til herlig odds

Det er stafetter for både kvinner og menn i Holmenkollen søndag. Tyskland skal ha gode vinnersjanser i kvinnestafetten

Kommersielt

Sportspills meny søndag:
Dagens langskudd: Spennende spill i Belgia
Oddsdobbel: Dagens sikreste objekt
Tippetips: Vi stoler ikke på Arsenal
V4 Täby: Sprek galoppsøndag
V64 Eskilstuna: Frekk banker i spennende omgang

Søndagens langoddsprogram består blant annet av kamper fra FA-cupen i England, La Liga, Bundesliga, Serie A, Ligue 1 og Get-ligaen i ishockey. I tillegg er det svært mye vintersport på programmet. I Holmenkollen er det verdenscupstafetter i skiskyting for både menn og kvinner. I Østersund er det 10 km for jentene og 15 km for gutta verdenscup langrenn, og i Vikersund er det nytt verdenscuprenn i skiflyging, mens Henrik Kristoffersen er på medaljejakt når VM i alpint avsluttes med slalåm i kveld. 


Vinner 4,6 km stafett kvinner skiskyting - Tyskland 3,50
Det er altså skiskytingsstafetter i Holmenkollen i dag og i jentestafetten er det svært mye som tyder på at vinneren heter Tsjekkia eller Tyskland. Det er gått fire stafetter i verdenscupen hittil denne sesongen og Tsjekkia og Tyskland har delt seirene seg i mellom. Tyskland vant i Hochfilzen og i Anterselva, mens Tsjekkia vant i Ruhpolding og Oberhof.

Tsjekkia har stilt med det samme laget i alle stafettene, mens Tyskland har skiftet litt på sitt lag. Søndag er ikke Franziska Hildebrand med på laget, som består av Vanenna Hinz, Franziska Preuss og stjerneskuddet Laura Dahlmeier på sisteetappe.

Det er mulig at det er fordi Hildebrand ikke er med i dag, at Tsjekkia er gjort til så klar favoritt til å vinne dagens stafett (2,30). Men 3,50 på at Tyskland og Dahlmeier går først over mål på sisteetappen, er så bra odds at den må testes denne søndagen. Det skal være mye jevnere enn som så mellom Tsjekkia og Tyskland.