Sampdoria-spissen Eder (til høyre) har levert varene hittil. AFP PHOTO / MARCO BERTORELLO
Sampdoria-spissen Eder (til høyre) har levert varene hittil. AFP PHOTO / MARCO BERTORELLO Foto: Marco Bertorello (Afp)

Ubeseirede Sampdoria til brakodds

Sampdoria har vunnet tre strake hjemmekamper, men er likevel kraftig undervurdert hjemme mot Inter søndag.

Kommersielt

Sportspills meny søndag:
Oddstips 1: Nå er det dags for Everton
Oddstips 2: Ranheim jakter playoff
Oddstips 4: Djurgården har tatt kvelden
Oddslangskudd: United kan senke Arsenal igjen
Tippetips: Atletico mot Real på herlig tippekupong
V4/V5 Øvrevoll: Søndagsfest med Carlos
V64 Romme: Herlig jackpotomgang med 1,3 mill ekstra
TV-fotball: Supersøndag for alle fotballelskere

Vi har en strålende søndag foran oss på Langoddsen. I England er det duket for to knallkamper når Everton tar imot Liverpool på Goodison og Arsenal tar imot Manchester United på Emirates. I Kristiasund er det fotballfeber når hjemmelaget tar imot Brann til hyperspennende toppkamp i OBOS-ligaen og i i Madrid er det duket for byderby mellom Atletico Madrid og Real Madrid. Ellers er det flust av interessante objekter.

Det ble eller en strålende lørdag for Nettavisens oddstips. Hovedobjektet Blackburn (2,15 i odds) og Stabæk gjorde jobben med stil borte mot Mjøndalen. Det ga to dobbeltreff til hhv 3,55 og 3,33 i odds.

Sampdoria - Inter H 3,50 (spillestopp kl 14.55)
Tre strake hjemmeseire og magre ett poeng på tre bortekamper hittil for Sampdoria, og ting er som det pleier å være i den klubben. Sterke hjemme, men trøbler borte. I siste hjemmekamp ble Roma slått 2-1. Spissen Eder har allerede scoret seks seriemål og er en konstant trussel, sammen med spissmakkeren Muriel som skal være klar til ettermiddagens kamp.

Etter fem strake 1-0 seire uten å ha imponert spillemessig, kom det forventede tilbakeslaget for Inter. Men at laget skulle ryke 1-4 hjemme mot Fiorentina var kanskje ikke forventet. Gode Jovetic mister dagens kamp, det samme gjør suspenderte Miranda (f).

Tilsvarende kamp på Stadio Luigi Ferraris i Genova sist sesong endte med 1-0 seier til hjemmelaget (matchvinner Eder). Bookmakerne og Norsk Tipping har satt Inter til klar favoritt i denne kampen og 3,50 i odds på at Sampdoria gjentar fjorårstriumfen og vinner igjen, er rett og slett strålende odds og spilles.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus