Ubeseiret dame vår V75-banker

Kick Off Laser debuterte sent i løpsbanen, men lørdag jakter 6-åringen karrierens åttende strake seier i Bergen. Les våre tips og spill her.

Kommersielt

Klikk her for Nettavisens V75-tips

11 Kick Off Laser har gjort konkurrentene til statister sålangt i karrieren, og selvom motstanden blir hardere tror vi på ny seier. Det er et gammelt jungelord at man skal spille hestene til de taper, og slik Mehla-traveren har sett ut kan det fort gå en god stund til hun lar seg beseire. Kick Off Laser trenes av Thai Tanics tidligere oppasser, Gro Anita Nordby, og hun har virkelig gjort en fabelaktig jobb med danskeimporten.

Veterinærsjekk
I det siste seiersløpet på Klosterskogen forsvant hoppa fra alt og alle - selvom hun ikke fungerte helt på topp for dagen. Det er fikset på og treningsrapportene er meget positive. Sammen med landets kanskje beste kusk, Asbjørn Mehla tror vi ekvipasjen spurter forbi alle i V75-6.

Det er flere åpne løp på programmet denne lørdagen, og vi tror det kan bli fine penger på de som klarer 7 rette. Kveldens hovedoppslag er Festspillpokalen der elitehestene skal hente 20 meter på sprint.

Ellers V75-debuterer undertegnedes egen 4 Early Morning Song i den femte avdelingen. Siste nytt om andrevalget kan dere lese under løpskommentarene her.

Ekspertforslag
Vi har som vanlig satt opp spilleforslag i tre priskategorier. Forrige lørdag gikk de to største inn med 7 rette, og vi håper å kjempe om førstepremien denne gangen også.
Forslagene er på hhv 96, 360 og 1.080 kroner.

Kjøp en bong og følg spenningen på Nrk2 kl. 18.00-18.45.