Gå til sidens hovedinnhold

Unghesttalent tilbake på topp

Vår V65-banker har kommet flott tilbake etter mye skadeproblemer, og vi er sterk i troen på at denne stilige krabaten legger dagens konkurrenter bak seg.

Klikk her for å se våre V65-forslag.

Forrige onsdag spilte Nettavisen inn 8143 kroner på sine foreslåtte spill!

Ja, vår V65-banker Kjeltringen ved den anledningen innfridde på enkleste vis, og i kveld satser vi på at 8 Norheim Lett viser oss veien til utbetalingslukene på ny. Sistnevnte var et lekkert skue ved sin siste triumf i Drammen på flotte 26.5 over en sprint, etter en avslutning på løpet i 24-fart, og på tross av et spor litt langt ute bak startbilens vinger, garderer vi ikke Elding-sønnen i den femte avdelingen. 6-åringen har vært ute mot klart tøffere konkurrenter enn dagens, og fortsetter Schem-traveren den fine trenden tror vi ikke det er snakk om saken.

Utfordrer storfavorittene?
I hhv V65-3 og finalen støter vi på to tunge favoritter, men vi har funnet frem til et motbud til dem begge, som vil renske godt opp i kupongene dersom noen av disse skulle innfri. I den tredje avdelingen er det 10 Ara Faks som er blytung, og normalt dreier det seg om en solid vinnersjanse for Jærvsøfaks-sønnen, som har hatt en eventyrlig utvikling i regi dyktige Odd A. Sagholen i år. Fire triumfer har det så langt blitt, og mer enn en kvart million har trillet inn på kontoen til en fornøy eier.

6-åringen var brenngod til sølv på 24.9 i den siste starten, og med litt flyt på veien blir Sagholen-traveren tung å stå i mot til slutt. Den store favoritten er dog ingen kløpper på voltestart, og vi mistenker at han ikke får utnyttet sitt springspor. Da kan det i så fall bli langt frem til tetløpende 1 Rakspent på en bane som Biri, og vi spiller to hester på samtlige forslag. Sistnevnte er på vei opp i form, og Elding-sønnen som trolig viser frem en lav 27-tid har tidligere vist seg veldig god i front.

I finalen er det spesialsprinteren 6 Santana Ås som er hesten å fange fra spiss, og dersom kusk Tom Horpestad ikke må bruke alt for mye krutt innledningsvis kan årets andre triumf være et faktum her. Innsatsen til sølv på flotte 12.2 i den siste starten var det lite å utsette på etter en tøff åpning på løpet, og normalt skal 5-åringen bare bli bedre for hver start han gjør. Vi kan dog ikke gå utenom 9 Glad X.T., som vi spilte banker sist han startet, men ved den anledningen ble det meste feil.

Speedy Tomali-sønnen ble fryktelig pigg i tre omstarter, og saken ble ikke noe bedre da det ble en bråstopp ut av den første svingen p.g.a. en galopperende konkurrent foran. Vi tror rett og slett at kusken dro lufta ut av 6-åringen, og fra et helt optimalt spor i kveld tror vi Garberg-traveren (holdt absolutt toppform på samme tid i fjor!) er den som står nærmest til å kunne felle den store favoritten til slutt.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Utgangshester i åpne løp
Vinnerne er slett ikke enkle å plukke i de tre øvrige avdelingene, og i et hoppeløp for kaldblodshester i lavt grunnlag V65-innledningen, ser det på forhånd vidåpent ut. Favoritten 9 Elding Dolly står litt kinkig til, og det må løse seg undervis for at Elding-datteren, som dog holder toppform skal kunne gå helt til topps. Klart mest spennende i løpet syntes vi uansett 3 Vind er, og Jærvsøfaks-datteren som har stor fart i kroppen kan bli vond å fange fra spiss dersom formen er sånn noenlunde inntakt etter pause. 5-årshoppa gikk 30.7 på Biri i desember i fjor, og da bør hun kunne klare ned mot 29.0 på en fin sommerbane på sitt beste.

Anders Tovengen har full form på sine stallhester om dagen, og i V65-2 sender han ut 6 Secret Dream. 4-årshoppa viste veldig fine ting før pausen i til dels tøffe lag, og med meget oppløftende treningsrapporter i ryggen, tror vi det dreier seg om en topp vinnersjanse direkte. Dream Vacation-datteren har solide avslutninger som sitt varemerke på full form, og dersom hun er på skuddhold ut i oppløpet, tror vi 10-prosenteren i spillet blir tung å stå i mot til slutt!

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Et heftig sprintløp venter oss i den fjerde avdelingen, og vinnerkandidatene er mange. Absolutt toppform holder 5 Pine Pack, og vi syntes 6-åringen nå snart fortjener å få smake seierens sødme igjen. Innsatsen til sølv på fine 16.2 full vei bak svært gode Inspector Barnaby i den siste starten var av det strålende slaget, og i et løp det ligger an til tøff kjøring innledningsvis på, har vi god tro på at Pine Chip-sønnen kan felle samtlige til slutt.

Forrige onsdag spilte Nettavisen inn 8143 kroner på sine foreslåtte spill!

Ekspertforslag
Til denne ukens V65-omgang på Biri har vi satt opp fire spilleforslag på hhv 80, 320, 600, og 1392 kroner som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her .

Det største forslaget er et abc-system som vi har vi fylt ut på fire kuponger her .

PS! Vi følger utviklingen i Dagens Dobbel-spillet utover dagen, og dersom vi finner noe spillbart vil et slikt spill bli lagt ut her før kl. 14.00!

Kjøp en bong og se løpene på NRK2 kl. 19.30-20.00!

Kommentarer til denne saken