David Moyes har hatt en meget tung sesong som Manchester United-manager, og i kveld tror vi på en ny nedtur på Old Trafford.
David Moyes har hatt en meget tung sesong som Manchester United-manager, og i kveld tror vi på en ny nedtur på Old Trafford. Foto: Peter Byrne / Pa Photos / NTB scanpix

United er sjanseløs på Old Trafford

Kommer til å få det knalltøft mot verdens kanskje beste klubblag.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill tirsdag:
Odds:
Siste sjanse for Joshua King
V4 Bollnäs:
Leif er til å stole på
V65 Forus:
Svært interessant spilleomgang
V5 Klosterskogen:
Gjentar i lunsjen?

To Champions League-kvartfinaler utgjør indrefileten i tirsdagens langoddsprogram, men vi kan også spille på objekter fra blant annet Championship, League One, SHL og NHL.

Dagens dobbel

Manchester United – Bayern München B 1,45

Det føles ikke helt riktig å spille borteseier på Old Trafford til 1,45 i odds. Men klasseforskjellen på United og Bayern er rett og slett så stor denne sesongen at spillet kan forsvares. Norsk Tipping har Bayern som favoritt til å vinne Champions League til 2,25 i odds, mens United står i 25 i odds. Det sier alt om styrkeforskjellen på lagene.

United kommer fra 4-1-seier over Aston Villa, men tapte de to hjemmekampene i serien før det med 0-3 både mot Manchester City og Liverpool. To sterke lag, men ingen av dem er på samme nivå som årets tyske serievinner.

Bayern leder Bundesligaen med 23 poeng på Borussia Dortmund og har ennå ikke tapt en seriekamp denne sesongen. Spilte 3-3 mot Hoffenheim i helgen, men da var så å si hele førstelaget plassert på benken og tribunen.

Forsvarsspilleren Dante er ute med karantene, mens Thiago og Diego Contento er skadet. Ellers er alle stjernene uthvilte og fit for fight.

Hos United er fraværssituasjonen verre. Robin van Persie er fortsatt skadet, mens Patrice Evra er ute med karantene. Jonny Evans, Rafael, Chris Smalling og Antonio Valencia er usikre.

Selv om United har spilt langt bedre i Champions League enn i serien denne sesongen, tviler vi på om David Moyes’ mannskap er i stand til å stå imot presset fra verdens kanskje beste klubblag. Blir det 0-2 og samme resultat som Bayern vant med borte mot Arsenal i forrige runde?

Barcelona – Atletico Madrid pause H 1,90

Meget spennende oppgjør mellom de to øverste lagene i La Liga. Barcelonas stjernemaskineri har virkelig fått opp dampen etter en litt slapp periode i vinter og reddet drømmen om seriegull med en knallsterk 4-3-seier borte mot Real Madrid nest sist. Slet seg til en sen 1-0-seier borte mot byrivalen Espanyol i helgen og ligger ett poeng bak Atletico.

Førstekeeper Victor Valdes er ute resten av sesongen med en kneskade, og Alex Song og Jonathan Dos Santos er også uaktuelle. Jose Manuel Pinto og Carles Puyol er med i troppen, men det er tvilsomt om de får spilletid. Pedro Rodriguez er friskmeldt.

Atletico har ikke den samme bredden i stallen som gullrivalene Real og Barcelona, og det er derfor svært imponerende at laget har klart å holde et så høyt nivå nesten hele sesongen. Kom under 0-1 tidlig i den vriene bortematchen mot Atlethic Bilbao i helgen, men snudde til 2-1 og tok tre verdifulle poeng.

Atletico har store problemer offensivt før kveldens kamp. Toppscorer Diego Costa har problemer med et kne, og det er høyst usikkert om han blir klar. Spissmakker Raul Garcia, som har scoret fire mål i Champions League så langt, må stå over med karantene i det første oppgjøret. Ellers er backen Javi Manquillo ute med en nakkeskade.

Lagene har møtt hverandre tre ganger denne sesongen, og det er blitt uavgjort i alle oppgjørene. Først to ganger i supercupen, og så 0-0 i Madrid i januar. Barcelona spilte langt mindre offensivt enn vi er vant med i den kampen, og det virket som om man var fornøyd med poengdeling.

I kveld er nok innstillingen en helt annen. Her handler det om å skaffe seg et så godt utgangspunkt som mulig før den tøffe bortekampen i Madrid, der Garcia er tilbake, og trolig også superspissen Costa.Vi forventer derfor at Messi, Neymar, Xavi og Iniesta går ut i hundre og ordner ledelse til pause.

Manchester United – Bayern München 5,95 - 3,95 - 1,45
Barcelona – Atletico Madrid pause 1,90 - 2,10 - 5,55
Samlet odds: 2,76
Klikk her for å levere dette spillet


sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus