Michael Carrick er friskmeldt til søndagens toppkamp mellom Arsenal og Manchester United.
Michael Carrick er friskmeldt til søndagens toppkamp mellom Arsenal og Manchester United. Foto: Martin Rickett (Pa Photos)

United kan senke Arsenal igjen

Manchester United har en svært god statistikk borte mot Arsenal og oddsen er strålende på at United vinner ettermiddagens toppkamp på Emirates.

Kommersielt

Sportspills meny søndag:
Oddstips 1: Nå er det dags for Everton
Oddstips 2: Ranheim jakter playoff
Oddstips 3: Ubeseirede Sampdoria til brakodds
Oddstips 4: Djurgården har tatt kvelden
Tippetips: Atletico mot Real på herlig tippekupong
V4/V5 Øvrevoll: Søndagsfest med Carlos
V64 Romme: Herlig jackpotomgang med 1,3 mill ekstra
TV-fotball: Supersøndag for alle fotballelskere

Vi har en strålende søndag foran oss på Langoddsen. I England er det duket for to knallkamper når Everton tar imot Liverpool på Goodison og Arsenal tar imot Manchester United på Emirates. I Kristiasund er det fotballfeber når hjemmelaget tar imot Brann til hyperspennende toppkamp i OBOS-ligaen og i i Madrid er det duket for byderby mellom Atletico Madrid og Real Madrid. Ellers er det flust av interessante objekter.

Det ble eller en strålende lørdag for Nettavisens oddstips. Hovedobjektet Blackburn (2,15 i odds) og Stabæk gjorde jobben med stil borte mot Mjøndalen. Det ga to dobbeltreff til hhv 3,55 og 3,33 i odds.

Arsenal - Manchester United B 3,45 (spillestopp kl 16.55)
Duket for toppkamp på Emirates søndag ettermiddag. Fryktelig start for Arsene Wenger og Arsenal som etter 2-3 tap hjemme for Olympiakos står uten poeng i gruppespillet i Champions League etter to spilte kamper. Heller ingen pangåpning i Premier League med to tap på de sju første kampene, men slo i det minste til da ubeseirede Leicester med sterke 5-2 borte sist helg. Laurent Koscielny, Mathieu Flamini og Mikel Arteta mister alle søndagens toppkamp.

Manchester United med en strålende start på sesongen og overtok altså ledelsen i Premier League etter forrige runde. Ettersom Manchester City nedsablet Newcastle 6-1 i går, må United vinne denne for å ta tilbake serieledelsen. 2-0-1 på bortebane hittil for United. Viktige Michael Carrick er friskmeldt og det ser bra ut for United før toppkampen i ettermiddag.

Arsenal har kun tapt 10 kamper hjemme på Emiratas de fire foregående sesongene, inkludert denne sesongens tre første hjemmekamper og det er solid statistikk. Men det er verd å merke seg at Manchester United har vunnet to av de fire siste tilsvarende på Emirates og det har blitt uavgjort i de to øvrige.

1,90 på Arsenal-seier må være en vits, men det er ikke 3,45 på at Manchester United for tredje gang på de fem siste forsøkene tar alle poengene på Emirates. Dagens soleklare langskudd spilles.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus