*Nettavisen* Sportspill.

US Open-dobbel med to servekanoner

VINNER: Vi tror Nicolas Mahut tar seieren i dag. Foto: Al Bello (Afp)

Nicolas Mahut er en av to favoritter vi stoler på i dagens US Open.

03.09.15 12:38

Torsdagens øvrige Sportspill-meny:
Dagens dobbel:
Dzeko sørger for europeisk målfest
Dagens langskudd:
Norge gjør jobben - så vidt
Tippekupongen:
Vi garderer storfavorittene

V5A Bjerke: Høitomt har bankeren

Det er full landslagsrunde på torsdagens langoddsprogram, så det er bare å finne frem forstørrelsesglasset og lete frem de gode objektene.

Onsdagens dobbel satt som et skudd og gikk inn til 2,61 i odds. August var en ekstremt god periode for oss og endte med hele 111 % tilbakebetaling.

Nettavisen har to mann på plass i Bulgaria for å dekke denne kampen. Mens du venter kan du se den nyeste episoden av Tippemagasinet, med reportasjer fra den bulgarske hovedstaden.

Dagens tennistips, innleveringsfrist klokken 19.25.
Nicolas Mahut - Guillermo Garcia-Lopez 1,70-1,80.
Jiri Vesley - Ivo Karlovic 2,75-1,30.

Det ble dessverre stolpe ut for vårt skrellspill på Mardy Fish onsdag. Det så lenge utrolig bra ut, men så begynte Mardy Fish å slite med kroppen sin, og han måtte dermed gi tapt i en tett femsetter. Torsdag er det nye muligheter, og nå går vi for en dobbel.

* Nicolas Mahut så VELDIG bra ut i sin kamp mot Sam Querrey, og 3-0 i sett mot en slik spiller er imponerende. Mahut har en strålende serve som er vrien å bryte, og dette er en spiller som Lopez ikke har likt å møte tidligere.

Mahut har nemlig 3-0 i innbyrdes, og verdt å nevne er også at Lopez slet med litt skadeproblemer så sent som i uke 31. Dette skal være en bra sjanse for Mahut, og oddsen på 1,70 er klart bra.

* Ivo Karlovic har aldri vært bedre enn hva han er nå, og det i en alder av 36år! Han har rett og slett hatt et strålende 2015, og dette skal være en kamp som den kroatiske kjempen skal ta seg av.

På grus kunne det nok blitt noe jevnere, men på hardcourt så bør Karlovic kamme dette hjem i tre, dårligst fire sett. Oddsen på 1,30 er godkjent.

Dobbelen har en odds på 2,21.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag