MYE ANSVAR: Benik Afobe har svært mye scoringsansvar for dette Wolves-laget.
MYE ANSVAR: Benik Afobe har svært mye scoringsansvar for dette Wolves-laget. Foto: David Davies (Pa Photos)

Ustabile Wolverhampton får svi i derbyet

Å backe Birmingham i derbyet mot Wolverhampton er et svært enkelt valg.

Kommersielt

Fredagens singel til 2,10 i odds gikk inn, så får vi ergre oss over at Atletico Madrid ikke klarte å punktere kampen og fredagens dobbel.

Merk tidlig innleveringsfrist på flere av dagens objekter!

Sportspills øvrige lørdagsmeny: 
Oddstips 2, kl. 13.40: Mourinho redder jobben med Liverpool-seier
Oddstips 3: Leverkusen må prioritere knallhardt
Oddslangskudd, kl. 12.55: Luften går ut av AIK
Tippekupongen: Lett match for Manchester City

TV-kampene: Slik ser du helgens fotballfest
Skaderapport Premier League: Disse mister runden
Skaderapport Tippeligaen: Disse mister runden

V75 Forus: Ny V75-fest for Nettavisen?

Det er bare å velge og vrake i deilige oddsobjekter på langoddsprogrammet denne lørdagen. Nesten hele Europa stiller med sine beste kamper og det er også mulig å spille på søndagens Tippeliga-kamper.

Dagens singel 1, innleveringsfrist klokken 13.25.
Birmingham - Wolverhampton, H 2,40.

Dette Birmingham-laget er imponerende. De ligger på sjetteplass og playoff, og fremstår defensivt bunnsolide. Sist ble det et forståelig 2-0-tap borte for Hull, frem til det hadde de faktisk fire strake seire i ligaen.

Manager Gary Rowett nærmer seg sitt ett-års-jubileum siden han overtok klubben og hvilket år det har vært. Han tok en nedrykkstruet klubb til ny kontrakt og nå virker de i stand til å kjempe om playoff.

Et lite tankekors er at de er best borte, men 3-1-2 er ikke en veldig ille hjemmestatistikk. De noe merkelige tapene har kommet for bunnlagene Rotherham og Nottingham Forest.

Stjernemidtbanespiller David Cotterill er tilbake i troppen for fullt og får trolig starte denne.

Ustabile ulver
Wolverhampton ligger litt under midten på tabellen og har fått en svært ustabil start. De har nå tre ligatap på rad og virker ikke å ha spesielt mye selvtillit, borte har de 2-1-3 denne sesongen. Seirene har kommet mot Fulham og Cardiff.

Det sies at i lokaloppgjør har form ingenting å si, men selvtillit har uansett en viktig rolle. Og det har Wolves trolig svært lite av for tiden.

Det hjelper ikke at Dominic Iorfa, Rajiv van La Parra og Kortney Hause er ute.

Hjemmeoddsen på 2,40 tiltalter klart mest. Birmingham har innledet sesongen på svært imponerende vis og er et solid hjemmelag. At de tar en ny trepoenger virker svært sannsynlig og oddsen er meget spiselig.

Merk tidlig innleveringsfrist!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus