SCORET MOT INTER: Edin Dzeko har fått en grei start på årets sesong.
SCORET MOT INTER: Edin Dzeko har fått en grei start på årets sesong. Foto: Alberto Pizzoli (AFP)

Uthvilte Roma kan senke Atlético

Fikk sin kamp avlyst i helgen og stiller dermed med friske ben mot Atlético Madrid.

Kommersielt

Sportspill øvrige tirsdagsmeny:
Oddsdobbel 1: Barcelona har slått voldsomt tilbake
Oddsdobbel 2:
Nå mener Leeds alvor
Oddstips OBOS-ligaen:
Skålevik er blitt en hit i Start
V4 Visby: Nytt snadder blir servert i lunsjen
V4/V5 Bro Park:
Spenstig galoppkveld på Bro Park

Tirsdag er det endelig klart for Champions League og en drøss med storlag er i sving allerede i kveld. Manchester United er tilbake i det gode selskap og innleder med hjemmekamp mot Basel, mens kveldens største sportslige godbit naturligvis er Barcelona hjemme mot Juventus. Legg så til at det midtukerunde i både Championship, League One og League Two i England, og høyinteressant toppoppgjør i OBOS-ligaen mellom Start og Bodø/Glimt, så er scenen dekket for en fantastisk fotballkveld.

Denne artikkelen inneholder to singelspill fra Champions League.

Roma - Atlético Madrid, H 2,55 (spillestopp 20.40)

Hjemmelaget skulle egentlig spille en tøff bortekamp mot Sampdoria lørdag, men den ble avlyst og Roma stiller dermed med friske ben. Siden denne gruppen også inneholder Chelsea, vet italienerne at et positivt resultat her er nødvendig for å kunne avansere til neste runde.

Ellers har vi vært litt kritiske til Roma så langt denne sesongen, som ser svekket ut fra forrige sesong. Men de nye spillerne har fått tid til å sette seg nå.

Bruno Peres og Daniele de Rossi er begge tilbake fra skade, det samme gjelder Alessandro Florenzi, men sistnevnte er ikke med her. Nysigneringen Patrick Schick er heller ikke med.

Vi spilte mot Atlético Madrid i helgens bortekamp i Valencia, men de var det beste laget og 0-0 var et helt godkjent resultat i en tøff bortekamp. De har kun spilt bortekamper så langt, i påvente av sin stadionåpning kommende helg.

Antoine Griezmann var suspendert i helgen, men returnerer i aften.

Roma vet de er nødt til å ta poeng, helst tre, i denne hjemmekampen og med friske ben og hjemmebanefordelen gir vi dem vår tillit til 2,55 ganger pengene.

Olympiakos - Sporting Lisboa, U 2,95 (spillestopp kl 20.40)


Vertene hadde en komfortabel reise inn til dette gruppespillet og har også åpnet med syv poeng fra de tre første ligakampene sine - dog mot svak motstand. Olympiakos ser på papiret mindre fryktinngytende enn de har vært ved tidligere anledninger, men vil alltid være å regne med hjemme i heksegryta si.

Seks spillere er ute grunnet skadet, tre av dem med spilletid så langt denne sesongen. Tachtsidis er en av dem som ikke er med.

Gjestene virker å være ute på tokt etter ligatittelen i Portugal denne sesongen, med fem seire på like mange kamper i denne sesonginnledningen. De har fortsatt den svært rutinerte treneren Jorge Jesus og i spillertroppen har de beholdt ettertraktede nøkkelspillere enda en sesong.

Verdt å nevnte er imidlertid at de sliter tungt på bortebane i Champions League de senere sesonger, i fjor tapte de alle tre bortekampene i gruppespillet med ett måls margin.

Den hjemvendte Fabio Coentrao er ute grunnet skade. Forsvareren Piccini er tvilsom.

Uavgjort virker holdbart for begge lag i denne kampen, især for bortelaget. U spilles til 2,95.

Klikk her for å levere!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør