*Nettavisen* Sportspill.

Valencia halter videre

Foto: JOSE JORDAN (Afp)

Vi tviler på seier mot formsterke Getafe i kveld.

21.12.12 14:57

Fredagens Sportspill-meny:
Tipping:Ny nedtur for Solbakken
V75:Her kan du vinne 22 millioner
V4 Sverige: En tysker i Kalmar
V65 Biri: Hamre blir ikke mett

Vi kom oss helskinnet igjennom et vrient torsdagsprogram med singelspill på Espanyol mot Deportivo. Vi ser ingen grunn til å forflytte oss fra Spania og anbefaler en dobbel fra La Liga på fredagens program

For omtaler av flere kamper fredag er det bare å sjekke ut tippetipset.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
1. Pescara – Catania H, 3,10
Pescara ligger på nedrykksplass, men det er bare ett poeng opp til Palermo på sikker grunn. Slo Genoa 2-0 for to runder siden og klarte seg bedre spillemessig mot Milan sist enn 1-4 skulle tilsi. Catania har vunnet de to siste i serien og ligger på åttendeplass. Er imidlertid ikke noe stort bortelag (1-3-4) og er svekket av at toppscorer Gonzalo Bergessio mangler i denne kampen. Noen slanter på et Pescara-lag som har vist noen lysglimt i det siste og som er i desperat poengnød, kan prøves.

Dagens avslag
22. Swindon – Tranmere H 1,75
Swindon kjemper en hard kamp om å nå playoff og ligger for tiden ett poeng bak den gjeve sjetteplassen. Vant 2-0 borte mot Oldham sist, men tok bare ett poeng på de tre før det. Tranmere har slitt mye med skader den siste tiden og har spilt uavgjort i de siste fire. Men topper fortsatt tabellen. At Swindon betales med 1,75 i odds for å slå et lag som bare har tapt 3 av 22 kamper, er det bare å takke nei til.

Dagens spill
15. Valencia – Getafe (0-1) B 2,04

Valencia skuffet stort med 0-1-tap hjemme for Vallecano forrige runde og falt ned til 11. plass. Har ikke bedre enn 2-1-3 på de siste 6. Fernando Gago, Sergio Canales og Jeremy Mathieu står nok en gang over, men Nelson Valdez og Victor Ruiz ser ut til å bli klare.

Getafe har spilt uavgjort i sine to siste i serien og vant tre på rappen før det. Har tatt tre poeng mer enn dagens motstander og ligger på niendeplass (ble passert av Real Sociedad og Rayo Vallecano torsdag). Forsvareren Juan Valera er ute med karantene, mens de offensive spillerne Adrian Colunga og Pedro Leon er ute med skader. Spissen Alvaro Vazquez er friskmeldt.

Valencia har hatt et godt tak på Getafe de siste sesongene og har 7-1-0 på de siste tilsvarende, men tapte 1-3 da lagene møttes sist i mars.

Vi stoler ikke på dette formløse Valenica-lager og satser pengene på at formsterke Getafe ikke taper dette oppgjøret.

Kampen kan ikke spilles som singel, og vi kombinerer dermed med et annet objekt.

32. Atletico Madrid - Celta Vigo H 1,20
Atletico var høyt oppe etter til sammen 9-0 mot Getafe (cup) og Deportivo (serie), men ble sendt hjem med 1-4 i sekken mot Barcelona i helgen. Ligger fortsatt på andreplass med meget solide 37 poeng på 16 kamper. Backen Filipe Luis er eneste fravær.

Nyopprykkede Celta tapte 0-1 hjemme for Betis mandag og ligger på 15. plass med 15 poeng. Backen Roberto Lago er ute, ellers ser det bra ut.

Atletico er det eneste laget i serien som ikke har tapt poeng på hjemmebane (8-0-0), mens Celta er det svakeste bortelaget sammen med Mallorca (1-0-7).

Vi styrer normalt unna kamper med så lav odds, men tar altså med objektet fordi vi trenger en «sikker» kamp for å få en gyldig kupong

Vi setter som alltid 100 kroner på dagens spill:
15. Valencia – Getafe (0-1) 2,50 - 3,50 - 2,04
32. Atletico Madrid - Celta Vigo 1,20 - 4,50 - 8,35
Lever dobbelen her!

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.