Valencias Rodrigo er av mange sett på som et hett talent.
Valencias Rodrigo er av mange sett på som et hett talent. Foto: Jose Jordan (Afp)

Valencia har noe på gang

Etter en solid innsats i serieåpningen mot Sevilla, er Valencia klare for å seire hjemme.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill fredag:
Langskudd:
  Tøff oppgave for Klopp
V4/V65 Solvalla:  Kihlström og Hultmann i hovedrollen
V65 Biri:  Kolle styrer jackpotkronene
V64 Bergsåker:  Goop hele uka

Det har vært en strålende uke for Sportspills oddstips, med treff på fem av sju ordinære anbefalinger og langskuddet på 5 i odds (Malmö-seier over Salzburg).

Det ble også 12 rette på både det lille og store spillforslagaet på midtukekupongen som ble avsluttet i går kveld. Den samlede premien ble 1535 kroner på forslaget på 96 kroner og 1730 kroner for forslaget på 432 kroner.

Nesten hele Fotball-Europa er tilbake i aksjon, og det er mange store lag som skal i aksjon på fredagens langoddsprogram.

Dagens dobbel
Valencia + Helsingborg, samlet odds 2,40

Dagens dobbel

Valencia + Elfsborg H & H


Valencia - Malaga, H 1,50

Hjemmelaget har noen tøffe sesonger bak seg, men kunne reddet mye med Europa League-finale i fjor. Slik gikk det ikke, og det var Sevilla som snøyt dem for trofé-mulighetene.

Sevilla stod på motsatt banehalvdel også i serieåpningen, og det så lenge ut til å bli en tøff kamp for «Los Che». De havnet under i Sevilla, og fikk en mann utvist, men kom likevel tilbake og tok med seg et meget sterkt poeng hjem til Valencia.

Laget til Valencia er også meget spennende, og flere signeringer denne sommeren har gjort sitt for å styrke laget. Spesielt VM-backen Mustafi fra Sampdoria er en meget god signering. Det virker å bli en mer lovende sesong for Valencia i år.

Malaga tok en sterk seier mot Athletic Bilbao sist, men den var ikke uten dramatikk. Baskernes målvakt, av alle, scoret i kampens siste minutt, men den scoringen ble annulert.

Derfor står Malaga med full pott etter første runde, men kvalitetsmessig er det forskjell mellom lagene. Valencia imponerte mest i sesongåpningen, er meget gode hjemme, og får tillit til 1,50 i odds.

Helsingborg - Halmstad, H 1,60

Hjemmelaget er historisk sett en stormakt, og var inntil onsdag det siste svenske laget i Champions League. Er i en liten bølgedal nå, men er enda sterke på hjemmebane.

Dette er lite Skåne-derby, og også her har Helsingborg god kontroll i årene som har gått. De tre siste kampene på Helsingborgs hjemmebane har alle endt med det resultatet vi tipper i dag - hjemmeseier.

Helsingborg har denne sesongen spilt mye uavgjort, også på hjemmebane. Men 4-5-1 viser likevel et hjemmesterkt lag som er nær umulig å slå.

Halmstad er på sin side godt etablert i den øverste divisjonen etter opprykket noen sesonger tilbake. Har en komfortabel plass på tabellen, uten at det skal mye til for at den forverrer seg.

På bortebane har de en helt grei statistikk med 2-1-7. Bør nok bli et nummer eller to for små i denne kampen.

Med denne kampen ender totaloddsen på 2,40, noe som blir en mer "safe" dobbel denne fredagen.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus