Vålerenga får trolig mer å juble for hjemme mot Sandefjord lørdag kveld.
Vålerenga får trolig mer å juble for hjemme mot Sandefjord lørdag kveld. Foto: Heiko Junge (NTB scanpix)

Vålerenga er på fra start

Vålerenga sviktet i forrige hjemmekamp mot Bodø/Glimt. I kveld får vi nok se et skjerpet Vålerenga hjemme mot Sandefjord.

Kommersielt

Sportspills meny lørdag:
Oddstips 1: Malmö slår tilbake
Tippetips: Jönsson trenger tre poeng
V75 Harstad: Historisk V75-kjøring i nord med dobbel 7'erpott
V4 Årjäng: Norsk montebanker
Tippeligaen: Siste nytt om statusene i klubbene
Nabolaget: Bli med i sommerquiz

Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

To kamper i Tippeligaen og tre kamper i Allsvenskan er de største høydepunktene på lørdagens langoddsprogram. Men det spilles også en del kamper i Oddsen-ligaen og det er kamper fra pågående Gold Cup i USA.

Vålerenga - Sandefjord H til pause - Odds 1,85
Sterk 2-1 seier borte mot Odd sist søndag for Vålerenga, som avanserte til 3. plass på tabellen med sine 27 poeng. Hele 18 av de poengene er kommet på bortebane, hjemme har faktisk ikke Vålerenga bedre enn 3-0-4. I forrige hjemmekamp ble det 1-2 tap for Bodø/Glimt.

En viss bedring for Lars Bohinen og Sandefjord, men tre poengdelinger på rad har ikke hjulpet mye på tabellsituasjonen, og fortsatt er det fem poeng opp til sikker plass. Ledet 2-0 borte mot Mjøndalen nest sist, men to sene mål imot ga 2-2 der og sist helg hjemme mot Tromsø ble det utligning mot på overtid. Svake 0-1-6 på bortebane.

Hjemmeodds på 1,42 er selvsagt helt uinteressant i denne kampen, og vi spiller derfor heller et pausespill. 4-2-1 for Enga til pause i de sju hjemmekampene laget hittil har spilt i Tippeligaen denne sesongen. Sandefjord på sin side står med 1-2-4 til pause. Storfavoritter på hjemmebane må ofte gjøre jobben tidlig og at Vålerenga leder til pause betales med godkjent 1,85 i odds. Vi kan ikke leve av singelspill til under 2, 00 i odds og velger derfor å kombinere med en kamp fra 2. divisjon avdeling 4.

Strindheim - Florø B 2,00
Hjemmelaget på 9. plass med 15 poeng før denne runden, men det skiller ikke mer enn seks poeng opp til Florø på 2. plass. Snodige 1-4-1 hjemme i Trondheim og totalt 3-6-3. Hjemmetapet kom i siste hjemmekamp mot Rødde.

Florø har et bra mannskap denne sesongen, men har slitt med skader, derav litt ustabile resultater. Hjemme i Florø har ikke laget tapt (4-2-0), men borte har det vært mer variable saker (2-1-3). Unødvendig bortetap mot Brumunddal på forrige reise. Ser bedre ut på skadefronten for Florø nå.

Bortelaget har uten tvil den største kapasiteten, og all den tid Kongsvinger røk på et tap sist helg, er neppe håpet om opprykk helt ute for laget fra kystbyen. 2,00 på borteseier ser helt greit ut og kombineres med at Vålerenga leder til pause.

Samlet odds for denne dobbelen blir da 3,7 i odds.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus