Gå til sidens hovedinnhold

Vålerenga reiser seg

Etter tap på Lillehammer blir det full skjerpings i hatoppgjøret mot Lørenskog.

Sportspills meny søndag
V64 Solvalla: To spenstige!
V5 Harstad: Bjerring har kontroll!
Tippetips: Messi går for nye rekorder
Oddstips 1: Arsenal til flott odds
Oddstips 2: VIF reiser kjerringa

FA-cup: 100 fakta om 3. runde
FA-cup: De ti største bombene

langoddsen finner vi alpint og skiskyting, ishockey fra en rekke ligaer og fotball fra blant annet FA-cupen, Serie A, Primera Division, gresk superliga og mye fransk cupfotball. Håndballobjekter fra Postenligaen finner vi også.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd
219. Barcelona - Espanyol (0-2) B 3,10

Spansk Primera. Det er Barcelona-derby, det er første kamp etter juleferien, og det er lov å håpe at dette blir jevnt, til tross for at vi snakker om verdens trolig beste fotballag, på hjemmebane. Espanyol var gode og heldige borte mot Real Madrid før jul og klarte 2-2 på Santiago Bernabeu. De har fått et kraftig oppsving under den nye treneren Javier Aguirre. 3,10 ganger insnatsen på at de vinner, klarer uavgjort eller taper med maksimalt ett måls margin, ser ut som et bra langskudd.

Dagens avslag
193. Real Madrid - Real Sociedad (0-2) H 2,05

Spansk Primera. Etter Real Madrids svakhetstegn og sovende forsvar i 2-2-kampen hjemme mot Espanyol sist, er det lite fristende å satse på storseier til Ronaldo og kompani når formlaget Real Sociedad kommer på besøk. Bortelaget har gått syv runder uten tap og har vunnet i Malaga og Valencia den siste tiden. Rett etter juleferien er det liten grunn til å tro at Real Madrid-maskineriet er på sitt mest effektive.

Dagens spill
Det blir to spill i dag også. Vi starter med Norsk Tippings gode odds på Arsenal i FA-cupen, kombinert med en godbit fra Serie A. Så runder vi av med en ny-klassiker i GET-Ligaen i dagens andre tips.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

208. Vålerenga IF - Lørenskog IK
GET-Ligaen. Vi tipset om Vålerenga-tap på Lillehammer på torsdag, noe som også skjedde, men Vålerenga ledet stort sett hele kampen og de hadde 4-3 til et godt stykke ut i siste periode. Trener Espen Knutsen så alt annet enn fornøyd at da laget hans slapp inn tre scoringer på de tre siste minuttene og røk 4-6. Dette var VIFs fjerde strake tap på reise, og en fortvilet Knutsen må bare gjøre alt han kan for å få gutta til å heve seg på egen is i kveld. Motivasjon er aldri mangelvare når hatobjekt nummer én, Lørenskog, gjester Jordal. På egen is har VIF 11-1-2 etter tre perioder.

Vi forventer samme lag som på torsdag, vi kjenner ikke til nye skader.

Lørenskog fikk det tøft hjemme mot Sparta Sarpsborg på torsdag, men klarte å pirke inn en 6-6-utligning rett før slutt og dermed fikk de spilleforlengelse, og vant kampen 7-6. Lørenskog har vunnet sine to siste bortematcher, mot Frisk og Rosenborg, men tapte i spilleforlengelsen borte mot Storhamar før det. Lørenskog er ligaens beste bortelag med 10-1-4 etter tre perioder. Sesongens møter mot VIF har derimot ikke gått så bra, de har tapt samtlige tre hittil, 5-6, 3-5 og 1-3.

Christian Thygesen, Lars Erik Spets, Jonas Gabrielsen, Mathias Trygg og Joachim Sundelius var ute på torsdag grunnet skader og sykdom. Flere av dem er trolig ute her også.

Det passet bra at VIF dummet seg ut på tampen og tapte mot Lillehammer sist, ikke bare fordi vi tipset om det, men måten det skjedde på gjør at de er nødt til å ta seg kraftig sammen og reise kjerringa i dag. De har slått fienden Lørenskog i tre av tre hittil, og 2,10 for en ny seier nøler vi ikke et sekund med å spille. Innsats 100 kroner, spillefrist klokken 16.55.

208. Vålerenga IF - Lørenskog IK 2,10 4,10 2,20

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Kommentarer til denne saken