Vålerenga har full kontroll på Storhamar etter tre matcher og kan tillate seg å ta det piano i kveld.
Vålerenga har full kontroll på Storhamar etter tre matcher og kan tillate seg å ta det piano i kveld. Foto: Anette Karlsen (NTB scanpix)

Vålerenga tar en pause

Vi tror Vålerenga venter med å ekspedere Storhamar og spiller H til strålende odds.

Kommersielt


Øvrige tips fra Sportspill torsdag:

Odds:Vi klinker til med en singel til 3,80 i odds
V4 Rättvik: Norsk amatør er favoritt

Suksessen for Sportspills oddstips fortsatte onsdag. Hovedobjektet, som var Genoa hjemme mot Lazio til praktfulle 2,70 i odds, gikk inn med 2-0. I tillegg innfridde Nürnberg vårt langskudd hjemme mot Stuttgart til 2,55 i odds.

På tippekupongen ble det endelig tolv rette. Vi hadde feeling for at Sevilla kunne skape trøbbel for Real Madrid, og at Milan endelig skulle slå til med en seier. Det største kuponforslaget til ekspert Thomas Gulbrandsen inneholdt 1 tolver 9 ellevere og betalte tilbake 2525 kroner.

Dagens langoddsprogram er slett ikke verst til å være torsdag, og det finnes flere høyinteressante objekter. I både Norge og Sverige er det svært interessante sluttspill- og kvalkamper i ishockey. Også fotballmessig er det et bra utvalg denne torsdagen.

Vi startet dagen med en singel til 3,80 i odds og fortsetter med et litt mer "sikkert" spill hentet fra sluttspillet i SHL.

Dagens langskudd:
Storhamar - Vålerenga H 2,90

Semifinale i sluttspillet der det spilles best av sju kamper. Vålerenga har vunnet de tre første kampene, og det må et mirakel til om Storhamar skal komme seg til finalen. Seierssifrene har vært 4-0 og 6-1 på Jordal Amfi, mens den ene kampen som er spilt på Hamar endte 1-4.

Vålerenga har en "bra" historikk på å ta et og annet hvileskjær i sluttspill, og med 3-0 i kamper kan Vålerenga tillate seg en pause i dag og heller avgjøre avansementet foran hjemmefansen neste match.

Storhamar må vinne kveldens kamp og kan få "hjelp" av et halvvmotivert Vålerenga. 2,90 på at Storhamar vinner i kveld er et soleklart langskudd for oss i kveld.

Storhamar - Vålerenga 2,90 - 4,30 - 1,75
Klikk her for å levere dette spillet

Dagens spill 2
Frölunda - Linköping H 1,85

Kvarftinale i det svenske sluttspillet og vi er kommet fram til den sjuende og avgjørende kampen mellom disse to. 

Det er ikke lett å bli klok på ishockey alltid. Tirsdag var Frölunda best i de to første periodene i bortemøtet mot Linköping, men endte opp med å tape 3-5. Likevel er det ingen tvil om at Frölunda har vært det beste laget i de seks kvartfinalene som er spilt mellom lagene. Nordmennene Mathis Olimb og Mats Rosseli Olsen er begge viktige bidragsytere på Frölunda som har fått voldsom skryt i svensk presse for sin satsing på ungdommen denne sesongen og får sitt svært publikumsvennlige spill. Magnus Kahnberg kan være tilbake i kveld for hjemmelaget, som ellers har få problemer med mannskapet.

Linköping på sin side har et høyt maksnivå, men har vært under press i denne kvartfinaleserien og hadde marginene med seg tirsdag. Nå venter en steintøff og avgjørende sjuende kamp i Scandinavum der det ventes godt over 10 000 tilskuere i kveld. Anton Blomberg er usikker til kveldens match, mens Sebastian Karlsson og Jonas Junland er skadet. 

Ikke siden 2009 har et bortelag lykkes i å vinne den sjuende og avgjørende kampen og vi tror ikke det skjer denne gangen heller. Frölunda har vært solide gjennom hele sesongen og kroner verket med å vinne i kveld og avansere til semifinale. 1,85 er som det må være og kampen kan spilles som singel.

Spilleforslag 2 torsdag (spillestopp kl 18.55)
Kamp 56 Frölunda - Linköping 1,85 3,75 2,95
Klikk her for å levere dette spillet (innsatsen styrer du selv)


sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus