Midtbanespilleren Carlos Eduardo, som er på lån fra Porto, scoret fem mål da Nice smadret Guingamp 7-2 i helgen.
Midtbanespilleren Carlos Eduardo, som er på lån fra Porto, scoret fem mål da Nice smadret Guingamp 7-2 i helgen. Foto: Philippe Le Brech (Ap)

Vant 7-2 på bortebane

Og i kveld skal Nice hamle opp med et nyopprykket lag ute av form.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill onsdag:
Dagens dobbel: 
Donadoni har to kamper på seg
Tippetips: 
Bonus på 4.2 mill kan ryke
V76 Bjerke:
  En troika som nekter å tape
V4/V5 Jägersro: 
Galopp for alle penga

Vi varslet om at det bugnet av gode objekter på tirsdagens oddsprogram, og fire av seks foreslåtte objekter (alle over 2 i odds) gikk inn.

Dessverre røk vi på begge doblene, slik at overskuddet ikke ble så stort som det kunne ha blitt. Spesielt kjedelig var det å se ekspert Kurt Leirvågs hockeydobbel til 4,79 i odds gå i vasken da Linköping hentet inn Luleås 3-1-ledelse helt på tampen av kampen.

Undertegnede fikk inn to av tre anbefalinger i går, regnskapet mitt for 245 ordinære oddstips i 2014 viser en tilbakebetalingsprosent på 104,14.

Onsdag er det nye vinnersjanser, og vi kan blant spille på den engelske ligacupen, Serie A og diverse cupkamper fra europeisk fotball på oddsprogrammet.


Dagens oddstips

Nice - Metz H


Tredje runde i den franske ligacupen. De svakeste lagene fra Ligue 1 forrige sesong kommer inn denne runden.

Nice kommer fra en utrolig 7-2-seier borte mot bunnlaget Guingamp og har også slått sterke lag som Monaco og Lille. Ligger på en fin sjuendeplass med 17 poeng på 11 kamper. Var nær ved å rykke ned forrige sesong, så høsten har vært en stor opptur for laget fra Rivieraen.

Den argentinske spissen Dario Cvitanich, som scoret to mål på to seriekamper før han ble skadet tidlig i sesongen, kan være tilbake i kveld. Andrekeeper Simon Pouplin debuterer for klubben fra start, mens den unge backen Jordan Amavi soner karantene.

Metz var det beste laget i Ligue 2 forrige sesong og har fått en grei start på opprykkssesongen med 10. plass og 15 poeng på de første 11 kampene. Formen er imidlertid ikke like god som den var i september, og på de siste tre kampene er det blitt ett poeng og 0-4 i målforskjell.

Den brukbare tabellsituasjonen skyldes at laget er ubeseiret på hjemmebane. På fremmed gress er det blitt fire poeng og stusselige 1-7 i målforskjell på de første seks kampene.

Nice har historisk sett hatt et godt tak på dagens motstander og vant 1-0 da lagene møttes på kveldens bane i serien i midten av september.

Coup de France er den minst prestisjefulle av de to franske cupene, og det blir trolig gjort en del endringer på oppstillingene hos begge lag.

Vi gir formsterke Nice gode vinnersjanser mot et borte- og formsvakt Metz og spiller H til 2,00 i odds.

Vær obs på at det er kampstart allerede kl. 18.30.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus