Fulham og Scott Parker maktet bare 2-2 mot Blackpool tirsdag tross gedigen dominans.
Fulham og Scott Parker maktet bare 2-2 mot Blackpool tirsdag tross gedigen dominans. Foto: John Walton (Pa Photos)

Vant ikke tross 19 cornere

Fulham er i klar fremgang, men tross 19 cornere måtte laget nøye seg med ett poeng mot Blackpool i midtuken. Lørdag tror vi på seier.

Kommersielt

Sportspills meny lørdag:
Tippetips: Bonuspotten på 5,9 mill skal ut
Dagens singel: En gammel kjenning er på vei tilbake
Dagens langskudd: Milan skal ikke være favoritt
V75 Biri lørdag: Blekkan viser vei
V5 Biri lørdag: Hoppa som er for god for V75
V65 Harstad lørdag kveld: Finsk banker i nord

Vi har en herlig fotballlørdag foran oss. Vorspielet foregår i Liverpool der hjemmelaget er desperate etter å få kickstartet sesongen hjemme mot Chelsea. På lørdagskupongen skal bonuspotten utløses og hele 5,9 millioner kroner ligger ekstra i tolverpotten.

Bolton gjorde jobben sin hjemme mot Wigan fredag kveld og dermed ble det ny flott klaff for våre oddstips. På lørdagens langodds vrimler det av flotte kamper og vi byr på både singler, dobler og langskudd.Fulham - Huddersfield H 2,00
Fulham lå tynt an hjemme mot bunnlaget Blackpool i midtuken, og kom bakpå 0-2 tidlig. Like før pause reduserte Fulham til 1-2 og samtidig fikk Blackpool en spiller utvist. Men tross helt syke 19-1 i cornere og 72-28 i ballinnehav måtte Fulham nøye seg med et utligningsmål midtveis i 2. omgang. Er ubeseiret på de fem siste, men ligger ikke høyere enn 21. plass med sine 16 poeng grunnet sin meget svake sesongstart. Spissen Ross McCormack er tilbake etter å ha sonet mot Blackpool, mens midtstopperen Fernando Amorebietaer usikker. Tim Hoogland og Adam Taggart er fortsatt uaktuelle.

Huddersfield har tatt fire poeng mer etter 2-3-tapet borte mot Derby sist. Det var lagets første tap siden åttende serierunde, men borte er ikke tallene bedre enn 2-2-4. Spissen Sean Scannell måtte ut med skade mot Derby, men er ventet tilbake her. Midtbanespilleren Jonathan Hoggmå trolig stå over.  2,00 på hjemmeseier spilles i kombinasjon med et lag som endelig fikk betalt i midtuken.

Brighton - Blackburn H 1,95
Så ble det endelig en seier for Brighton i midtuken. 1-0 over Wigan var den første trepoengeren siden fjerde serierunde og førte laget opp på 20. plass.

Aaron Hughes er ute med en ankelskade, og det er usikkert om forsvareren Bruno blir klar. Solly March, Dale Stephens og Andrew Croftser langtidsskadet.

Blackburn er for alvor med i opprykksstriden etter 3-3-0 på de siste seks kampene og ligger på åttendeplass med 26 poeng. Det er tett i toppen i Championship, og ledende Bournemouth er bare fire poeng foran.

Midbanespilleren Lee Williamson testes før start. Tommy Spurr, Chris Brown, Jason Lowe og Josh King kan bli klare etter landslagspausen.

Hjemmelaget fikk endelig betalt med tre poeng i midtuken etter flere sterke kamper, mens Blackburn viste svakhetstegn ved å rote bort en 2-0 ledelse mot Millwall tross at laget hadde en mann mer på banen.

Seire gjør noe med et fotballag og derfor har vi god tro på at Brighton legger på til to strake seire i ettermiddag. 1,95 på hjemmeseier er vel som det må være.

Vi får da en dobbel til meget pene 3,9 i odds.


sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus