*Nettavisen* Sportspill.

Vanvittig hockey-hardkjør

Brynäs tok the double så sent som i 2012. Foto: Pontus Lundahl / Scanpix

SHL-lagene har et meget tøft kampprogram. Det skal vi tjene oddspenger på.

04.12.14 11:34

Øvrige tips fra Sportspill torsdag:
Oddstips 2:
Skadeuro før møtet med serielederen
Dagens langskudd:
Gjør store endringer på lagene
Skiskyting:
Soukalova til kjempeodds
V64 Sverige:
Boden med superjackpot
V4 Mantorp:
Goop styrer bankeren
V65 Bergen:
Deilig jackpotaften

Torsdagens langoddsprogram består blant annet av kamper fra Ligue 1 og spansk og italiensk cup. Vel så interessant er det på hockeyfronten, der det spilles en rekke matcher i Get-ligaen, NHL og SHL.

Det er også satt opp ti dueller fra kvinnenes 15 km skiskyting i Östersund.

HTML EMBED

Dagens oddstips

Brynäs - Linköping H
HTML EMBED


Brynäs har vært som dag og natt hjemme og borte denne sesongen. I Gavlerinken Arena er det blitt fem strake seiere og triumf i totalt ti av fjorten matcher – ni av dem etter ordinær tid. På bortebane er det kun blitt sju poeng på tolv matcher.

Med en slik statistikk er det ikke rart at laget ligger plassert i et midtsjikt på tabellen med 37 poeng.

Lagoppstillingen blir den samme som i 6-4-matchen mot Leksand sist.

Linköping er et annet lag i SHL som er langt bedre hjemme enn borte. Har tapt åtte av tolv bortematcher og stod med fem strake bortetap før det ble seier på straffer mot Färjestad forrige gang laget var på tur

Har imidlertid gjort det så sterkt på hjemmebane at laget ligger på fjerdeplass med 43 poeng.

Dominik Granak var ikke berettiget for spill mot Skellefteå, men er tilgjengelig i kveld. Den rutinerte forwarden Oscar Sundh står over grunnet sykdom.

SHL-lagene har vært inne i et meget tøft kampprogram etter en pause tidlig i november, med kamper annenhver dag i perioder.

Akkurat her har Brynäs en fordel fremfor dagens motstander. Linköping var i aksjon i kvartfinalen i Champions Hockey League så sent som for to dager siden (tapte hjemme for Skellefteå), mens Brynäs har hatt spillefri siden 29. november.

Selv om de se svenske lagene er vant til hardkjør og har brede staller, har nok kampprogrammet satt sine spor hos Linköping. Kveldens kamp er den 11. laget spiller siden 11. november, og Linköping skal i aksjon igjen både lørdag denne uken og tirsdag, torsdag og lørdag neste uke.

Det var masse folk og strålende stemning i det spennende derbyet mot Leksand, og det var nok mange tilskuere som fikk lyst til å ta turen til Gavlerinken også i kveld.

Der får de se et uthvilt og heltent Brynäs-lag som skal revansjere 0-5-tapet mot Linköping i oktober. Vi spiller H til 2,15 i odds.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.