Det spanske tennisesset Rafael Nadal er stor favoritt på oddsprogrammet mot landsmannen David Ferrer i kvartfinalen i French Open. Men Nettavisens ekspert Rolf Lerum tror det kan komme en skrell.
Det spanske tennisesset Rafael Nadal er stor favoritt på oddsprogrammet mot landsmannen David Ferrer i kvartfinalen i French Open. Men Nettavisens ekspert Rolf Lerum tror det kan komme en skrell. Foto: Jean-paul Pelissier (Reuters / NTB scanpix)

Varsler Nadal-bombe i kvartfinalen

Nettavisens tennisekspert går for store penger i onsdagens tips.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill onsdag:
Tipping: Flere tippeligalag i fare
Oddstips 1:
Godset sliter på bortebane
Galopp V4/V5:Ny kjempegevinst?
V5 Danmark:
Lunden byr på Easy

Tennistipset er levert av Nettavisens tennisekspert Rolf Lerum. Rolf er kjent som en av de beste travekspertene i Norge, men han er også lidenskapelig opptatt av fotball og tennis. Bergenseren spiller selv tennis aktiv og følger alle store mesterskap nøye.

Lerum har så langt lansert åtte oddstips under French Open, samtlige har vært høyoddsere mot store favoritter. Fire av dem har gått inn (to av de tre siste), og en tenkt innsats på 800 kroner er blitt til 1043 kroner.

Rafael Nadal – David Ferrer B 4,25(spillstopp kl 15.40)
De to siste kvartfinalene i French Open går onsdag, og hvilken fantastisk dag dette blir for oss som elsker tennis. Kampen som vi retter søkelyset mot, kan fort bli noe helt spesielt. Å prøve å spille imot gruskongen Rafael Nadal, ja, da ber man vel om trøbbel? Normalt sett, ja, men vi prøver oss likevel litt her da oddsen er skyhøy på David Ferrer.

Det man skal vite om Nadal, er at han sliter med ryggen. I et intervju tidligere i uken fortalte Nadal at han håpet at ryggen skulle holde turneringen gjennom, men han var langt ifra sikker.

Serven blir litt skadelidende med disse ryggproblemene, og returspillet blir heller ikke så skarpt som det pleier å være. Nadal har ikke møtt motstandere som er ham verdig i de fire første rundene, og det at han nå skal inn mot fjorårsfinalisten Ferrer er i hvert fall noe vi ser frem imot. Dette kommer til å bli MYE tøffere for Nadal.

Ferrer har sett utrolig skarp ut i sine kamper hittil i French Open, og han har også møtt bedre spillere enn hva Nadal har gjort så langt. Sist disse møttes på grusen, var i Monte Carlo i uke 16 i år. Da vant Ferrer lett 2-0. Ferrer hadde store problemer med landsmannen tidligere, men fakta er at Ferrer har slått Nadal i tre av de siste fire innbyrdes.

Når oddsen da er fullstendig skjev, velger vi å gå for en kjempeskrell. Vi har virkelig tro på at Ferrer her kommer til å true en Nadal som muligens ikke er hundre prosent.

Rafael Nadal - David Ferrer 1,10 - 4,25
Klikk her for å levere dette spillet (husk spillstopp kl 15.40).

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus