*Nettavisen* Sportspill.

Verdenseliten møtes i København

Foto: hesteguiden.com

Nøyaktig 14 dager etter at Elitloppet gikk av stabelen støter noen av verdens beste hester sammen i Copenhagen Cup på søndag.

Klikk her for å se våre V65-forslag.

I fjorårets utgav vant Ghibellino noe overraskende på 12.4, og Pine Chip-sønnen deltar også i år i kampen om 625.000 danske kroner i førstepremie. Italieneren varmet strålende i forkant av kvalen til Elitloppet sist, og må ses på som en liten outsider.

I Drammen på lørdag satt begge våre DD-forslag klokkerent!

Den naturlige favorittduoen er dog 6 Triton Sund og 10 Russel November, og vinneren er høyst sansynlig å finne blant disse. Førstnevnte gikk to fantastisk fine løp på for ham en uvant kort distanse både i kval og finale sist, og Hultmann-traveren kan avgjøre på rå styrke. Sistnevnte hadde all verdens utur i sitt kvalløp, og med litt tempo på løpet er den meget spurtsterke General November-sønnen hesten å stå i mot til slutt.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: hesteguiden.com

Langeweg med flere fete sjanser
Ikke bare sitter den fremgangsrike unggutten bak en hest med solide vinnersjanser i hovedløpet, men også i hhv V65-3 og finalen kommer han med tung skyts. I stayerløpet i den tredje avdelingen kan det være slik at Nederlenderen sitter bak en vinner i form av 7 Wellington.

Frisky Frazer-sønnen kom til Solvalla for fjorten dager siden med ni strake triumfer i bagasjen, og vi syntes 5-åringen gikk et toppløp til tredje på flotte 12.6 over en sprint ved den anledningen. Det var en herlig type som trolig er kraftig forbedret med det løpet i kroppen etter litt pause, og den lange distansen skal ikke vår banker for dagen ha noen som helst problemer med.

Dagens mest åpne løp finner vi kanskje i finalen, og her er 5 Willem W Boko Langeweg sitt våpen. Dette skal være snakk om en riktig blåser, og Express Ride-sønnen er en het vinnerkandidat sammen med 4 Manhattan Sassy.

De tre øvrige
I V65-innledningen skiller to hester seg klart ut i form av 6 Swept To Victory og 9 Dame Arrow, og mot relativt billig motstand for dem begge blir vi svært overasket dersom vinneren ikke er å finne blant disse.

Det kan fort bli hjemmeseier i et ellers litt åpent løp i V65-2, når startkatapulten 3 Korvet Klintholm endelig har fått tildelt et flott spor.

I den fjerde avdelingen er 2 Smoking Gun den naturlige favoritten etter sin strålende innsats til sølv på sterke 11.1 i den siste starten, og dersom ikke Yankee Glide-sønnen blir overflydd ned startsiden snakker vi trolig om vinneren av løpet.

Nettavisen i strålende tipsform!
Etter onsdagens V65-klaff hvor vi spilte inn 160.000 kroner satt begge våre DD-forslag på Drammen på lørdag klokkerent, og de som fulgte våre spill på hhv 100 og 300 kroner kunne kvittere ut hhv 500 og 1200 kroner.

Ekspertforslag
Til løpene på Charlottenlund har vi satt opp fire V65-forslag på hhv 140, 420, 840 og 1500 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her .

Det største forslaget er et samlebongsystem som vi har fylt ut på fire kuponger her , og vi kan her få V65`en alt fra 5 til 40 ganger.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.