*Nettavisen* Sportspill.

Vi går for storcashen i Bergen!

Foto: hesteguiden.com

Vi spiller banker på en hest som kun er krysset av på hver tiende kupong, og spekulerer litt forsiktig i mot dagens største favoritt!

Klikk her for å se våre V5-forslag.

Sist vi brukte uttrykket ”Det blir sjelden cash av å følge saueflokken” spilte vi inn 1.6 millioner i V75`en i Drammen før jul, og i kveld gjør vi ikke som ”alle” andre nok en gang.

Vi klemmer nemlig til med et heftig bankerspill på 10 Mayday Macoy i V5-innledningen, og når den kapable New Quick-sønnen kun er krysset av på skarve 10 % av de innleverte kupongene ser det unektelig fryktelig spennende ut på forhånd.

5-åringen var vårt DD-drag i den siste starten (etter å ha varslet form forut for den starten), men ved den anledningen kjørte kusk Kjetil Djøseland seg fullstendig bort til slutt (gikk helpigg i mål) etter tidlig galopp. Rogalendingen er mildt sagt ingen stjerne i sulkyen, men vi lar han få en ny sjanse i kveld.

Vi tror vår banker for dagen virkelig kan flytte på beina på en sprint, og når favorittene (må brukes hardt innledningsvis) står litt langt ute på vingen, kan det være slik at femtevalget i spillet feller samtlige til slutt fra et pent utvendig par med tøft tempo på løpet.

På bærtur?
Det er meget mulig vi er det, men når 7 Todden i V5-finalen er krysset av på hele 90 % av de innleverte kupongene spekulerer vi litt forsiktig i mot på de tre største forslagene. Tidligere har Elding-sønnen ikke vært kjent for å kunne holde formen over en lengre periode, og i den siste starten syntes vi ikke megafavoritten var like spenstig som ved sine to starter forut for det, hvor to svært gode hester i form av Voje Frigg og Bjørkespik ble for sterke.

Det var nemlig en sliten avslutning (31.0 siste fem hundre...) 6-åringen leverte i sin siste start, og dagens distanse har aldri vært den optimale for Reime-traveren. ”Gulli” må nødvendigvis bruke litt krutt innledningsvis for å nå føringen i løpet fra et spor litt langt ute, og da får vi så se om 1-oddseren står i mot angriperne til slutt.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: hesteguiden.com

Rom for overraskelser
De tre øvrige avdelingene er slett ikke enkle å finne ut av, og spesielt i den tredje avdelingen kan det fort dukke opp en smell, i et ruglete løp for kaldblodshester i lavt grunnlag. Naturlige utganger for oss i hhv V5-2 og V5-4 blir kapasitetshestene 2 Montana F.H. (skal ikke være så usikker som raden gir inntrykk av) og 8 Grand Du Ling (kraftig forbedret i ny regi sist).

Hvilke herlige dager!
Etter at vi spilte inn 5084 kronerForus på tirsdag, ja så rullet det altså inn nye 4403 kroner på Jarlsberg i går! Vår frekke banker Igelson innfridde på enkleste vis, og de som fulgte forslaget til 378 kroner kunne heve hyggelige 1267 kroner. I tillegg satt DD-forslaget på to rekker klokkerent til drøye syv ganger pengene, og i kveld satser vi på at våre trofaste lesere på ny kan få en innbringende aften!

Ekspertforslag
Til løpene på Bergen Travpark hvor det er liten tvil om at det er enormt potensialet i våre spill, dersom våre antagelser skulle slå til, har vi satt opp fire spilleforslag på hhv 108, 405, 972 og 1962 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her .

Det største forslaget er et abc-system som vi har fylt ut på fire kuponger her , og dette oppsettet kan være et ypperlig alternativ til f. eks. et spleiselag på jobben!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.