Gå til sidens hovedinnhold

Vi går for storcashen!

Vi mener å ha funnet to hyperinteressante bankere denne onsdagskvelden. Les våre tips og spill her.

Klikk her for gratis V65-tips.

Klikk her for å se våre DD-forslag.

Forrige onsdag var vi svært nære femsifret gevinst på våre V65-forslag, og i kveld har vi mer godsaker på lager. Vi spiller nemlig banker på to hester som foreløpig kun er streket på hhv 22 og 14 prosent av de innleverte kupongene. Slår våre antakelser til kan det bli en svært spennende og innbringende kveld på landets hovedbane.

Stammen er det lite å utsette på for vårt første friske drag for dagen. Med vår tidligere verdensstjerne Rite On Line som far, og en mor som kommer fra en søskenflokk som har sanket sammen hele 91 triumfer og over 2.5 millioner kroner innkjørt. I dag gjør nok ikke 1 Belmont skam på sin familie, og vi tror sterkt på at årets andre triumf blir bokført i V65-1 - i et løp hvor de tøffeste utfordrerne står veldig sjanseartet til.

Vår banker kom ut i et lunsjløp etter lang pause i sin siste start, og fra køen gikk 4-åringen kun på det jevne til slutt til tredje på 18.9 full vei. Eriksen-traveren har nok løftet seg kraftig med den gjennomkjøringen, og med startspesialist Vidar Hop i sulkyen skal sjansene være svært gode for tidlig tetkjenning. Vi snakker her om en urutinert hest, og i det nevnte løpet så han ikke ut til å skjønne stort når kusken vred på i angrep nedover den siste langsiden i et løp gode Sharpshooter avsluttet i 14-fart. Vi har friskt i minne triumfen på Bjerke 9. april der han på lette ben vant utruet fra tet, og som et tredjevalg markert på mindre enn hver fjerde bong er dette et meget spennende objekt.

Senker storfavoritten?
Vi er sterkt inne på at 3 Ivery Simoni er vinneren av den femte avdelingen. Vi snakker om en hest langt utenom det vanlige som på snaue to sesonger og 27 starter har kjørt inn nesten 400.000. Det gir en snitt på 14.500 kroner pr. start, og det er det ikke mange travere som kan vise til. Syv ganger har vår andre banker for dagen krysset målsnøret først, og i kveld skulle alt ligge til rette for karrierens åttende triumf. 7-årshoppa var borte fra løpsbanen i over et år p.g.a. skadeproblemer med påfølgende operasjon, og det var en vel forbredt hoppe vi fikk se i dyktige Tormod Gretlands regi på Momarken 2. august. I et tøft V75-løp hvor knallgode Tinita Love var vinneren fullførte Ride The Wave-datteren strålende fra køen på flotte 16.1 full vei.

Vi tok en prat med treneren til hesten, som for øvrig har hatt en fantastisk fin sesong så langt med hele 12 triumfer på knappe 28 starter! Gretland hadde følgende å si om sin hest: -Hoppa har tatt det siste løpet på beste vis, og jeg regner det som ganske sikkert at vi skal få se en klart skjerpet utgave til dagens dyst. Vi har ventet inn dette løpet da hun står perfekt inne på pengene, og sporet ble helt optimalt for hennes del. Jeg blir svært skuffet dersom hun ikke er med helt der fremmme og gjør opp om den gjeveste sjekken - vi reiser til Bjerke med ambisjoner!.

Det ligger an til tøff kjøring på startsiden noe det foreløpige fjerdevalget vil profitere på med sine sedvanlige sugende sluttspurter. Vi tror rett og slett ikke storfavoritten 2 Kick Of Laser (75%) holder samme klassen som vårt store skrik for dagen, og ser det som svært sannsynlig at hun får seg en skikkelig kilevink. Ivery Simoni er bare streket på 14% og er også meget interessant i Dagens Dobbel-spillet.

Ekspertforslag
Vi har satt opp tre V65-forslag på hhv 96, 384 og 1.536 kroner.
Med to tøffe og lite spilte bankere er det virkelig stort potensiale i våre bonger.

Kjøp en bong og følg spenningen på NRK2 kl. 19.30-20.00!

”Tors kiosk: Klikk her for å lære om Lyntoto”.

Kommentarer til denne saken