Foto: Kyrre Lien / Scanpix

Vi går mot FK Tønsberg

Laber innsats forrige helg ga tap, og nå venter formlaget Lillehammer. Her er lørdagens første oddstips.

Kommersielt

Sportspills meny lørdag
V75 Sørlandet: Det nærmer seg 30 millioner
Tippetips: Mye jobb for Molde
Oddstips 1: Nye poeng til Lillehammer

Oddstips 2: Follo taper i Halden

Langoddsen innleder med tysk fotball og Toppserien. Fra klokken 16.00 skjer det mye i Oddsen-Ligaen og i svensk fotball, og litt i norsk 3. divisjon. Molde - Viking er tv kamp på TV 2 klokken 19.00, ellers går det i fotball fra Østerrike, Island, Danmark, Irland, Sveits og USA.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd
85. Molde - Viking - (pause) B 6,50

Er det virkelig så utenkelig at Viking scorer et mål og leder til pause i Molde? Molde har vunnet alle hjemmekampene sine, men de har sluppet inn 8 mål underveis. Nå er de inne i Champions League-kvalifisering og Solskjær skal rotere på startellever siden et par mann er småskadet etter Ventspils-kampen i midtuken. Viking-trener Jonevret er en gammel Molde-kjenning og fikk sin første seier med Viking forrige helg. Historien taler for at Viking får til noe her, og vi synes 6,50 er høy odds på at bortelaget leder til pause. Et skikkelig langskudd, verdt en liten slant.

Dagens avslag
51. Elverum - Gjøvik FF H 1,35

Her er begge lag i form og begge spiller mye uavgjort. Faren for uavgjort mener vi er ganske høy i dette Mjøs-derbyet, og da blir 1,35 på hjemmelaget for lavt.

Dagens spill
Også denne lørdag ser objektene fra Oddsen-Ligaen mest interessante ut. Vi har vurdert Öster i Superettan, de er i strålende form, men leder etter hvert så klart at de snart kan begynne å spille uavgjort uten at opprykket er truet. Vi kommer med to dobler i dag, begge fra Oddsen-Ligaen.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

50. Birkebeineren - Raufoss
Oddsen-Ligaen avdeling 1. Birkebeineren var gode før sommerferien og fulgte opp på best tenkelige vis med en sterk borteseier i Tønsberg forrige helg. Nok en gang scoret Birkebeineren i sluttminuttene og tok poeng, denne gangen alle tre. Forrige hjemmekamp ga 2-2 mot Lillehammer, her var Birkebeineren ikke helt fornøyd med egen innsats, men det er glemt nå og opprykkeren er oppe på 6. plass. 2-3-1 hjemme på Krogstadelva.

Toppscorer Bajram Ajeti sto over sist grunnet sykdom i familien. Tom André Sjølie også ute sist grunnet skade, men begge er trolig tilbake her.

Raufoss var i fint driv før sommerpausen, men tapte 1-2 i Groruddalen og røk 0-1 hjemme for Elverum i de to siste. Har dermed falt ned til 5. plass. Ikke bedre enn 1-3-2 på bortebane. Bortetapet mot Grorud var årsverste. Hjemmetapet mot Elverum var meget bittert, da man dominerte kampen fra start til slutt og hadde en mengde gode målsjanser. Et ran, vil mange si, men slik er fotballen og Elverum er gode til å rane med seg poeng. Raufoss er ganske sikkert revansjelystne nå.

Rickard Claesson (k) manglet sist, skadet, og ble erstattet av en god Hauger Enger. Greve Monsen og Rexhaj returnerer fra suspensjoner her.

Raufoss har mye å bevise nå, og vi tror ikke de taper sin tredje strake. Lukten av revansjelyst ligger i luften, mener vi, og oddsen på 2,10 er bedre enn vi hadde ventet. Birkebeineren er gode, men ikke uslåelige. Kanskje er det slutt på nødskrik-scoringene på overtid og da ender dette fort med borteseier. Vi må prøve B til 2,10 i en dobbel.

55. Lillehammer - FK Tønsberg
Oddsen-Ligaen avdeling 1. Lillehammer har slitt i begynnelsen av sesongen, men ser etter hvert ut til å ha hevet seg noe og nå begynner det å gi resultater. De fem siste har gitt 2-3-0 og er vi riktig informert så var man nær seieren i 2-2-kampen borte mot Birkebeineren. Sterk borteseier 2-1 i Brumunddal i den ene spilte etter ferien, Stig Løkken scoret begge. Nå er Lillehammer tredje sist og det er kort vei til trygg plass. Men bare 1-2-2 på hjemmebane så langt, dog kom seieren i forrige hjemmekamp mot sterke Elverum.

Ingen nye skader hos hjemmelaget oss bekjent.

Pilen peker nedover for FK Tønsberg. 0-4 på Elverum før ferien ble fulgt med tap 1-2 hjemme for Birkebeineren forrige helg. 1-1-3 på de fem siste og man er avdelingens svakeste bortelag med sine 1-0-5 borte. Tapet mot Birkebeineren omtales på egen nettside som flaut, men fortjent, og spillernes innsats beskrives som gjennomgående lav.

Lillehammer viser det motsatte av FK Tønsberg, nemlig stor arbeidsmoral, og her tror vi de har gode muligheter til hanke inn 3 nye poeng på Stampesletta. Når vi får hele 1,95 på et hjemmelag i form mot avdelingens svakeste bortelag, spiller vi.

Vi starter dagen med en vågal dobbel til 4,10. Innsatsen blir 100 kroner og spilefristen er klokken 15.55.

50. Birkebeineren - Raufoss 2,30 3,80 2,10
55. Lillehammer - FK Tønsberg 1,95 3,90 2,45

Total odds 4,10

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus