Midtbanespilleren Verza har hatt en fin sesong for Almeria og er toppscorer med sju mål.
Midtbanespilleren Verza har hatt en fin sesong for Almeria og er toppscorer med sju mål. Foto: Jorge Guerrero (Afp)

Vi klinker til med en singel til 3,80 i odds

Torsdagens oddsprogram er hyperspennende.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill torsdag:
Odds:Vålerenga tar en pause
V4 Rättvik: Norsk amatør er favoritt
Suksessen for Sportspills oddstips fortsatte onsdag. Hovedobjektet, som var Genoa hjemme mot Lazio til praktfulle 2,70 i odds, gikk inn med 2-0. I tillegg innfridde Nürnberg vårt langskudd hjemme mot Stuttgart til 2,55 i odds.

På tippekupongen ble det endelig tolv rette. Vi hadde feeling for at Sevilla kunne skape trøbbel for Real Madrid, og at Milan endelig skulle slå til med en seier. Det største kuponforslaget til ekspert Thomas Gulbrandsen inneholdt 1 tolver 9 ellevere og betalte tilbake 2525 kroner.

Dagens langoddsprogram er slett ikke verst til å være torsdag, og det finnes flere høyinteressante objekter. I både Norge og Sverige er det svært interessante sluttspill- og kvalkamper i ishockey. Også fotballmessig er det et bra utvalg denne torsdagen.

Dagens langskudd:
Storhamar - Vålerenga H 2,90

Semifinale i sluttspillet der det spilles best av sju kamper. Vålerenga har vunnet de tre første kampene, og det må et mirakel til om Storhamar skal komme seg til finalen. Seierssifrene har vært 4-0 og 6-1 på Jordal Amfi, mens den ene kampen som er spilt på Hamar endte 1-4.

Vålerenga har en "bra" historikk på og ta et og annet hvileskjær, og med 3-0 i kamper kan Vålerenga tillate seg en pause i dag og heller avgjøre avansementet i neste match foran hjemmefansen.

Storhamar må vinne kveldens kamp og kan få "hjelp" av et halvvmotivert Vålerenga. 2,90 på at Storhamar vinner i kveld er et soleklart langskudd for oss i kveld.

Storhamar - Vålerenga 2,90 - 4,30 - 1,75
Klikk her for å levere dette spillet

Dagens spill
Almeria - Valencia H 3,80

Undertegnede er som kjent ikke redd for å lansere høyoddsere som dagens spill og lyktes svært bra med det i går. 

Mandag kveld var oddsen på Almeria-seier hjemme mot godtgående Real Sociedad 3,30. Vi som liker å lese tabeller og stole på det vi ser, har ikke lett for å skjønne hvorfor oddsen på at et Almeria i poengnød er økt til 3,80 i kveld hjemme mot Valencia. 

9. mars lanserte undertegnede Almeria som et langskudd i hjemmemøtet med Sevilla. Det var bomskudd og kostet oss en godt betalt tolver også. Formsterke Sevilla tok i går kveld sin sjette strake seier da de slo Real Madrid hjemme, bare så det er nevnt. Utenom denne hjemmekampen mot Sevilla har Almeria 4-1-0 på sine fem siste hjemmekamper, deriblant 2-0 seier mot Atletico Madrid. Mandag hadde laget marginene med seg i 4-3 seieren mot real Sociedad, da seiersmålet kom ett minutt på overtid. Med ni kamper igjen å spille har Almeria kun ett poeng ned til Getafe under streken og det er ikke vanskelig å forstå motivasjonen i kveld. Med troppen ser det tilnærmet perfekt ut.

Valencia har slitt med store økonomiske problemer de siste årene, men klarer seg fortsatt bra og neste uke venter kvartfinale i Europa League. I den hjemlige serien ligger laget på 9. plass med 39 poeng og har sju poeng opp til Real Sociedad på 6. plass (som gir Europa League-kvalik). 27 av 30 poeng er tatt hjemme i Valencia og borte står laget med svake 3-3-8. 

I min bok er Valencia definitivt ikke noe bedre enn Real Sociedad, snarere tvertimot. Men oddser settes som kjent på gamle meritter og på velkjente navn og folket spiller på Valencia. 3,80 på at hjemmelaget følger opp sin strålende hjemmeform, er glitrende odds og MÅ testes. Hvis resonnement er at Almeria må vinne 3 av 10 hjemmekamper til slik odds for at slike spill skal gå i pluss, er regnestykkene med oss også all den tid Almeria har vunnet 4 av sine 6 siste hjemmekamper.

Kampen er naturligvis singel og vår innsats er som vanlig 100 kroner.

Spilleforslag 1 torsdag (spillestopp kl 21.55)
Kamp 239 Almeria - Valencia 3,80 - 3,20 - 1,80
Klikk her for å levere dette spillet (innsatsen styrer du selv)
sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus