*Nettavisen* Sportspill.

Vi satser på champion Høitomt i V75!

Foto: hesteguiden.com

Ja, landets desidert beste kusk setter seg opp bak våre to bankere for dagen, og da forvaltes i hvert fall sjansene på beste vis!

13.11.09 10:53

Klikk her for å se våre V75-forslag.

Suksessrike Tor Olaf Halle er viden kjent for å få fryktelig fart på litt eldre hester, og en av hans seneste nyervervelser er 3 Interruption Vint i den andre avdelingen. Etter å ha vært nærmest tråkket på første gangen ut i ny regi, må vi si at vi nærmest avskrev Pine Chip-sønnen fra et iskaldt åttendespor i den siste starten.

En kupong som er alene om å ha 7 rette på lørdag er verdt 8 millioner!

Det skulle vise seg å være feil, og 7-åringen var ved den anledningen usannsynlig god. 7-åringen avgjorde på enkleste vis til slutt på fine 16.8 full vei i Skien (og så uforskammet pigg ut!), etter en tøff forsering midtveis, og vi satser her på at en ny seiersmaskin er på gang for Halle. Vår første banker for dagen gikk veldig fine løp over dagens distanse i regi Frode Hamre, og sporet på lørdag kan man ikke klage på.

Forrige lørdagspilte Nettavisen inn over 11.000 kroner på sine V75-forslag!

Vel så god tro har vi på at Høitomt sitter bak en vinner i form av 11 Vanity Rich i den femte avdelingen, og den kapable Extreme Dream-datteren bokfører i så fall årets andre triumf. 6-årshoppa går sine desidert beste løp på dagens arena, og tidligere i høst gikk vår andre banker for dagen strålende løp mot klart tøffere konkurrenter enn dagens.

Kretsen rundt hesten har garantert ventet inn dagens oppgave, all den tid hun står perfekt inne på pengene i løpet, og i en feilfri utgave, tror vi konkurrentene kun ser bakskoene av favoritten!

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Klikk på bildet for å forstørre.

Opp til bevis
Ja, det er liten tvil om at 10 Timian Best i V75-4 stilles ovenfor sitt klart tøffeste oppgave så langt i karrieren, og det skal bli spennende å se hva som bor i Moe Odin-sønnen ved denne anledningen. 5-åringen har bokført fem strake triumfer på imponerende vis i regi legendariske Kjell Håkonsen, men vi mener at storfavoritten virkelig må gå i kjelleren ved denne anledningen for å kunne gå helt til topps.

Konkurransen er nemlig sylskarp, og en hest som 12 Voje Frigg kan bli tung å stå i mot til slutt. Etter å ha trøblet litt innledningsvis i den siste starten ble alt feil i rygg på en stoppende Vestpol Faxen til slutt ved den anledningen. Vi har knapt sette Ulfrigg-sønnen piggere enn han var da, og den seiersvante 5-åringen er trolig rett i ryggen på hestene fra 20 meter tillegg direkte fra sitt flotte førstespor på lengste tillegg.

Eventuelt tunge forhold (meldt snø, som går over til regn utover dagen...) vil også ursterke 1 Tuxi Titan profitere på, og Spikeld-sønnen får en plass på de to største forslagene.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Klikk på bildet for å forstørre.

Øvrige vurderinger
V75-1: Vidåpent, og vi garderer bredt. Det eneste vi nærmest er sikre på her er at 6 Jarli Eld ikke får sin femte strake, og Bokli Eld-sønnen er således snakk om dagens mest overspilte hest med sine 75 %! 4-åringen har vunnet sine fire første løp i svært enkle omgivelser uten å imponere, og vi blir veldig overasket dersom Skjaker-traveren får stolpe i programraden.

Vi var litt inne på å banke 1 Fjord Storma, som står glitrende til, men når det kan ligge an til litt krevende forhold ble vi litt mer betenkt. Storm Jo-datteren fyker ventelig til tet, og da får så se om 10-prosenteren i spillet er tøff nok til å holde unna helt hjem.

V75-4: Landets ledende trener Trond Anderssen sender her ut en skarpskodd trio, og alle må tilmåles solide vinnersjanser. I en feilfri utgave sitter fort 3 Gentle Forte i føringen ut av den første svingen, og da blir i så fall Gentle Star-sønnen vond å fange. Innsatsen til sølv på fine 17.3 full vei i den siste starten var mer enn godkjent, og 3-åringen virker til å være i rivende utvikling.

Den som kan stelle i stand problemer for vår utgang på det store systemet ned startiden fra sitt springspor på 20 meter tillegg er 10 Danish Angel, og Armbro Overt-sønnen, som fort kan vise seg kraftig forbedret med et løp i kroppen er snakk om en tidlig gardering. Den siste i trioen er 15 Strong Forte, og kapasiteten på Love You-sønnen er som kjent stor.

V75-6: Etter at storfavoritten 10 Global Karanar har blitt strøket pådrar 1 Krutov seg mye spill, og i en feilfri utgave fra spiss er det trolig ingen som rører den kapable Pine Chip-sønnen. Med ikke alt for startkjappe konkurrenter på utsiden, bort sett fra 8 Andrea Corall som står litt langt ute, tror vi 6-åringen har en fair sjanse på å forsvare sitt innerspor, og da skal i så fall Eggen-traveren ha svært gode sjanser til å legge på til sin andre V75-triumf på dagens arena (slo Hamblers Poltergeist i et V75-løp som 4-åring).

Veldig spennende på kryssene er dog 4 Moonlip Augustinu med sine usle 3 %, og spillerne har her tydeligvis litt korttidsminne! Myles Hanover-sønnen har vært ute på upassende korte distanser i tøffe lag før litt hvile, men forut for det leverte 5-åringen strålende løp på dagens distanse. Øien-traveren setter trolig veldig pris på litt krevende forhold, og vi mener det er snakk om dagens mest underspilte hest i V75!

V75-7: Seiersmaskinen 13 Zevs jakter her sin tiende triumf for året, og Spang Best-sønnen er snakk om en naturlig utgang på det store systemet. 7-åringen bremset fra spiss i den nest siste starten, men de fire siste triumfene har blitt bokført etter løp på lang vent. Med tanke på hva Klepaker-traveren har prestert fra de bakre regioner nå på slutten er det nærliggende å tro på et nytt ryggløp, og det skal bli spennende å se hva kusk Asbjørn Mehla finner på fra springsporet på 20 meter tillegg.

På en bane som Biri må man gå relativt tidlig fra køen, og da kan det bli litt tøft (dersom det ikke blir laddet fra start), og vi tror ikke en av dagens største favoritter kommer best til sin rett på en eventuell tung bane (har en aksjon som tilsier at en lett bane er å foretrekke...), noe som gjør sitt til at vi tyr til garderinger.

Veldig fint inne i løpet står 1 Høstbo Fredrik, og selv Järvsöfaks-sønnen trolig blir overflydd ned startsiden bør 8-prosentern i spiller her vurderes tidlig. 7-åringen har formen helt i zenit (det ble litt feil i den siste starten, men forut for det leverte vårt drag i løpet strålende innsatser i Sverige hele veien), og både kusken og eventuelt krevende forhold er klare pluss for Andersson-traveren.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: hesteguiden.com

Forrige lørdagspilte Nettavisen inn over 11.000 kroner på sine V75-forslag!

Ekspertforslag
Til V75-løpene på Biri har vi satt opp fire spilleforslag på hhv 100, 400, 900 og 2160 kroner, som du ved et enkelt tasterykk kan kjøpe her , mens våre to DD-forslag på 100 og 300 kroner ligger ute her .

Det største V75-forslaget er et abc-system, som vi har fylt ut på fire kuponger her , og dette oppsettet kan være et ypperlig alternativ til f.eks. et spleiselag på jobben!

Kjøp en bong og se V75-løpene fra Biri på NRK2 kl. 18.00-18.45 på lørdag!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag