*Nettavisen* Sportspill.

Vi satser på taperne

Foto: hesteguiden.com

Den normalt sikreste bankerkandidaten har ikke vunnet løp siden 2008, mens vårt andre alternativ ikke har vunnet siden september 2006!

19.01.10 11:47

Klikk her for å se våre V5-forslag.

Ja, du leser faktisk riktig. Tirsdagens hovedbanker, 1 Drav Svint i V5-3, vant sitt siste løp i oktober 2008. Likevel har vi ingen betenkeligheter med å utrope vallaken som banker under lunsjtravet på Forus. Den tiårige hesten kjempet sterkt til tredjeplass mot gode hester i sin siste opptreden. Nå er distansen kortere og motstanden enklere. Etter alt å dømme en sikker vinner!

- Leder hele veien
Sørlendingen Geir Mikkelsen er tømmefører på Drav Svint. Han kjører også 1 Willomen som har en billig oppgave i første avdeling. Vi tror han vinner lett dersom han ikke galopperer. Han tapte mye på galopp på lørdag, men kom godt tilbake og ble treer bak Dan Pål og Kleppe Skranten i V75. Nå er motstanden mye lettere, og feilfritt skal det ikke være snakk om saken!

- Ingen stor galoppfare. Jeg har god tro på seier med Willomen, men mener faktisk at Drav Svint er en enda større vinnersjanse. Ingen henter en lengde på han og han leder hele veien dersom han viser samme innstilling som sist, sier den dyktige kusken til Nettavisen.

Tøffest i mot vår favoritt i innledningen blir trolig 4 Førlands Blesa, som er i strålende form. Hoppa kan kjempe helt fremme uten galopp, men blir eierkjørt denne gangen. 6 Frigg er veldig uvillig, men legger han godviljen til, ender han blant de fremste.

NB! Onsdag er det V75 på Bjerke med 8 millioner kroner til en kupong som er alene om å ha 7 rette. Få med deg Håkon E. Hansens eksperttips her i Nettavisen onsdag morgen kl. 11.00!

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Klikk på bildet for å forstørre.

Rom for overaskelser
V5-2: 3 Mir D.K. vant på en tiltalende måte i Bergens-debuten for Ove Wassberg. Motstanden er langt fra vrien denne gangen og uten galopp blir danskeimporten vrien å stoppe. 7 Kristin Caprice viser fremgang. Kuskeforsterkes gjennom Åsbjørn Tengsareid og bør strekes. 4 Ambitious Baggi travet på det jevne til sjette på lørdag. Nå er motstanden mange hakk enklere.

V5-4: 6 Chance Happening står for tur til å vinne løp. Hoppa gjør fine innsatser hele tiden. Nå er motstanden svært overkommelig. Møter fremgangsrike 9 Digital Program som vant direkte i Tønnes Gudmestads regi i romjula. Vallaken kan være ytterligere forbedret til denne oppgaven. 2 Silvia Pride er mange hakk bedre enn programraden gir inntrykk av. Skimmelen kan faktisk overraske i et felt som dette og skal passes etter pause. 1 Lucky New, 11 Quillity’s Desperado og 4 Speedy Volcano er øvrige kandidater i et åpent oppgjør.

V5-5: 4 Gino As blir manges favoritt. Erga-traveren avsluttet fint sist, og formen er upåklagelig. Noen stor vinnerhest er det dog ikke snakk om. Vi garderer rikelig. 12 Leggiadro Top Spin er enklere ute enn til vanlig. Med hardt tempo fremme i tet stiger sjansene for at han kan rekke frem i en rask avslutning. 1 Yankee Splinter skal kjøres i tet. Får sikkert mye press, men kan holde unna. Formen er fin. 2 Lipstick D.K. er på gang. Vi får langt fra bakoversveis om hun stikker mulen først i mål. 5 Buck Brodde er interessant etter pause og kan sammen med 10 Oakridge Starcraft dukke opp fra outsidergruppen.

Ekspertforslag
Til lunsjen på Forus har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 96, 432 og 960 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her .

Kjøp en bong og se løpene fra Forus på NRK2 kl. 13.30-14.30 i dag!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag