*Nettavisen* Sportspill.

Vi skal tjene mer tennispenger

Stanislas Wawrinka kan spilles til 1,90 i odds mot Tomas Berdychi ettermiddag. Foto: Michael Dodge / Getty Images

Ekspert Rolf Lerum traff på seks av sju tips under US Open.

Øvrige tips fra Sportspill mandag:
Dagens dobbel:
Vi stoler på topplagene
V4/V5 Rättvik: Stortalent i comeback
V65 Leangen: Buster fikser trøndercashen
V64 Färjestad: Superkusk i hovedrollen

Nettavisens travekspert Rolf Lerum er ikke bare lidenskapelig opptatt av hestesport, men følger også tennissirkuset tett. Under US Open i september ble det treff på seks av sju tips fra Lerum, de fleste av dem på outsidere til høy odds.

Nå er det duket for ATP World Tour Finals i London, der Lerum tror på drømmefinale.

Gruppe A
Novak Djokovic. Verdenseneren ble pappa for en liten tid tilbake, og selv om dette nok var litt «forstyrrende» inn mot Paris Masters, var han i en helt egen klasse der.

Har havnet i den letteste gruppen i sluttspillet, og det må nesten et jordskjelv til om han ikke havner i en av semifinalene. Oddsen på at han skal vinne hele turneringen ligger på litt under 2,0 i odds, og for oss er ikke det aktuelt å gå hardt inn på såpass tidlig i turneringen. Dog tror vi han blir ekstremt vrien å ha med å gjøre om han spiller som han har gjort de siste månedene.

I Djokovics gruppe tror vi nest mest på Stanislas Wawrinka.

Gruppe B
Roger Federer. I gruppe B har de unnagjort én kamp hver, og vi likte Federer mot Raonic i den første matchen. Vinner den 2-0, og han så sterk ut direkte. Federer er nå den store favoritten i gruppe B.

Når det gjelder Andy Murray, så skuffet han stort mot Kei Nishikori. Riktignok spilte Kei en enormt bra kamp, men Andy var uansett ikke som best, og dessuten så slet han med den ene leggen. Roger Federer står til knappe 4x til å vinne hele turneringen, og det kan være verdt et lite forsøk.

I Federes gruppe tror vi nest mest på Kei Nishikori.

Det er som vanlig lagt opp til en ettermiddagskamp med start kl. 15.05 pluss en kveldskamp med start kl.21.05 fra O2-arena i London uken igjennom, og her er det bare å benke seg til med kanontennis, for bedre enn dette blir det ikke.

Dagens spill
Stanislas Wawrinka - Tomas Berdych 1,90 - 1,60

HTML EMBED

Dagens oddstips

Stanislas Wawrinka - Tomas Berdych H


HTML EMBED


Vi går for en outsider i denne kampen vel vitende om at formen til Sveitseren ikke har vært helt på topp de siste ukene.

Dog er Wawrinka en spiller som pleier å heve seg til de store turneringene, og i sluttspillet så håper/tror vi at han vil vise seg frem på sitt beste. Har et enormt godt tak på Tomas Berdych, og han har faktisk vunnet syv av de siste åtte mot tsjekkeren.

Wawrinka har en giftig serve, en av verdens beste backhand, og holder han bare feilprosenten nede i denne kampen, har han en mye bedre sjanse enn hva oddsen skulle tilsi.

Dagens anbefaling blir da et singelspill på outsideren Stanislas Warinka.

Merk spillstopp kl. 14.55 for dette objektet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag