*Nettavisen* Sportspill.

Vi skal tjene penger på US Open-finalen også

Overraskelsene Marin Cilic (bildet) og Kei Nishikori møtes i US Open-finalen sent mandag kveld. Alle som fulgte Rolf Lerums tips på Cilic i semifinalen mot Federer, fikk inn et flott spill til 3,25 i odds. Foto: Adrian Dennis (Afp)

Nettavisens tennisekspert har truffet på seks av sju tips under US Open. Mandag kveld er siste sjanse for å tjene penger.

08.09.14 11:43

Øvrige tips fra Sportspill mandag:
Oddstips: Marerittstart for England
V64 Mantorp:
Millionjackpot i kveld
V65 Leangen: Amanda må bære ansvaret
V4/V5 Rättvik:
Jager mer suksess i Sverige

Nettavisens travekspert Rolf Lerum er ikke bare lidenskapelig opptatt av hestesport, men følger også tennisirkuset tett.

Så langt i US Open har han kommet med sju tipsforslag, de fleste av dem med på outsidere med høy odds. Seks av spillene er gått inn.

Mandag kveld er det duket for finale i turneringen.

HTML EMBED

Tips finale US Open

Nishikori - Cilic B
HTML EMBED


Vi var før årets US Open inne på at det kunne komme en skrell da vi var litt usikker på flere av forhåndsfavorittene. En skrell blir det, men spørsmålet er fra hvem?

La oss begynne med Kei Nishikori, som har fått sitt virkelige gjennombrudd her. Etter at han var gjennom to BLYTUNGE femsettere, følte vi at han skulle få slite mot Novak Djokovic i semifinalen. Slet gjorde han også, men ettersom verdenseneren var mer eller mindre er helt «borte» i denne kampen, ja, da ble det sjokkseier til japaneren.

Å slå Novak er en prestasjon i seg selv, men vi er likevel litt forsiktig med å vektlegge denne prestasjonen for hardt da Novak Djokovic slet noe veldig i 33 grader varme og høy luftfuktighet. Kei går inn i en finale med en mer sliten kropp enn Marin Cilic, og det tror vi til slutt vil bli utslagsgivende. Spesielt om kampen skulle gå over mer enn tre sett.

Når det gjelder Marin Cilic, så har han spilt bedre, og bedre. Måten han har blåst gode spillere som Berdych (ranket 6 i verden), og Federer (ranket 3 i verden) av banen på, har imponert veldig. Spesielt i semien mot Roger Federer var han fullstendig overlegen, og den tidligere verdenseneren var aldri i nærheten av noe mot kroaten.

Marin Cilic spiller såpass tungt nå at vi regner med at han vil slå gjennom Kei Nishikoris forsvar. Glem heller ikke at Marin Cilic slo nettopp Kei Nishikori i US Open i 2012. Da dreide det seg imidlertid om en tredjerundekamp. Vår anbefaling i denne finalen går til outsideren Marin Cilic, og oddsen mener vi faktisk er feilsatt. 1,90 tas imot med takk.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag