*Nettavisen* Sportspill.

Vi stoler på topplagene

Nancy har et av Ligue 2s beste hjemmefans, og det er ventet rundt 15.000 tilskuere på Stade Marcel Picot i kveld. Foto: Romain Lafabregue (Afp)

En fransk-dansk dobbel skal gi oss oddspenger mandag.

10.11.14 11:10

Øvrige tips fra Sportspill mandag:
Dagens oddstips:
Vi skal tjene mer tennispenger
V4/V5 Rättvik:
Stortalent i comeback
V65 Leangen:
Buster fikser trøndercashen
V64 Färjestad:
Superkusk i hovedrollen

På mandagens langoddsprogram kan vi blant annet spille på kamper fra FA-cupen, Primeira, 2. Bundesliga, Serie B, Ligue 2.

HTML EMBED

Dagens dobbel

Nancy - Creiteil H
Viborg - Horsens H


HTML EMBED


Nancy – Creteil H 1,72
Nancy lå nede på 12. plass seks runder ut i Ligue 2, men har siden vært i strålende form og har plassert seg på fjerdeplass før kveldens siste kamp i den 14. runden. En eventuell seier vil føre laget á poeng med serieleder Brest.

Kjempet også i toppen forrige sesong, men manglet tre poeng (pluss målforskjell) på opprykk.

Kommer fra en overbevisende 4-1-seier borte mot Chamois og tok en sen seier hjemme mot Le Havre (som vi hadde som dagens oddstips) for to runder siden.

Joel Sami ble utvist allerede etter 38 minutter mot Chamois, men laget klarte altså likevel å vinne med ter mål. Midtstopperen soner karantene i kveld. Backen Vincent Muratori var ute sist og betegnes som usikker.

Creteil tapte 1-2 hjemme for Sochaux og har falt ned til 17. plass. Kun målforskjellen skiller ned til Clermont på nedrykk. Har 1-1-3 på de siste fem matchene.

Backen Marvin Esor er eneste fravær for bortelaget.

Nancy ennå ikke tapt på hjemmebane i høst, mens Creteil har til gode å seire på fremmed gress. Hjemmelaget har også et angrepsess som de øvrige lagene i Ligue 2 misunner dem.

Mana Dembele har vært et funn i Nency-trøya etter at han ble hentet på lån fra Liugue 1-laget Guingamp i august og topper ligaens scoringsliste med ni mål på åtte kamper fra start og tre som innbytter. I snitt har den raske 25-åringen som spilte for Creteil forrige sesong, scoret hvert 85. minutt han har spilt.

Nancy er i kanonform og bør hamle opp med denne begrensede motstanderen på hjemmebane.

Viborg – Horsens H 1,80
Viborg rykket ned fra Superligaen forrige sesong og har ambisjoner om å gjøre oppholdet i 1. divisjon så kort som mulig. Tok en flott 3-0-seier over Aarhus på hjemmebane forrige runde og ligger på tredjeplass med 30 poeng på 15 kamper.

Vil komme ett poeng bak serieleder Lyngby dersom det skulle bli tre poeng i kveld.

Viborg har ennå ikke tapt på hjemmebane i høst og har det mest patente forsvaret i ligaen (kun ti baklengs).

Har gjort gode offensive kjøp i den tidligere AaB-angriperen Jeppe Curth og ivorianeren Serge Deblé, som til sammen har scoret ti seriemål i høst. Det er ellers mye rutine og mange spillere som har spilt i Superligaen i troppen.

Horsens spilte sist i Superligaen i 2013, men var ikke i nærheten av opprykk fra 1. divisjon forrige sesong. Har begynt å sakke akterut med tanke på opprykk også denne sesongen og ligger åtte poeng bak Viborg.

Har kun tatt ett poeng på de to siste serierundene og ble nylig knust 7-0 av Esbjerg på hjemmebane i cupen.

Opprykksjagende Viborg er knallsterke på hjemmebane, og vi tror på tre poeng mot en formløs motstander.

Samlet odds for dobbelen: 3,10.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag