Foto: hesteguiden.com

Vi tror på V75-sjokk!

Vi klinker til med et foreløpig sjettevalg som V75-banker i kveld!

Kommersielt

Klikk her for å se våre V75-forslag.

Landet hovedbane klemmer til med V75 midt i uken, og vi mener at vi har funnet frem til et meget spennende spill ved denne anledningen. Vi kan ikke finne opp kruttet hver dag, men Nettavisen er som kjent ikke redd for å sine egne veier.

En kupong som er alene om å ha 7 rette i kveld er verdt 8 millioner kroner!

I en rebus hvor vi tror flere av favorittene henger i en tynn tråd klemmer vi til med et superfriskt bankervalg, og dersom vår analyse av løpet skulle vise seg å holde stikk, ja så ser trolig konkurrentene kun bakskoene av 3 Petula Santana i finalen i kveld.

Vi kan nærmest gi tetgaranti på 5-årshoppa i en feilfri utgave, og fra den posisjonen har ikke Felix Santana-datteren tapt løp i regi svært dyktige Per O. Midtfjeld. Tre ganger har 13-prosenteren i spillet forlatt konkurrentene til slutt på overlegent vis fra spiss, og med den siste innsatsen friskt i minne, tror vi formen er noe nær på topp. Vår superfriske banker for dagen avsluttet da nemlig som en vind til fjerde på fine 16.2 over en sprint fra de bakre regioner, og når vi her snakker om to forskjellige hester fra front og bakfra, ja så kan vi ikke la vær å spille!

Profiterer på tøff kjøring der fremme?
Det blir garantert tøff kjøring innledningsvis i et heftig sprintløp for varmblodshester tett oppunder eliten i V75-3, og vi tror sterkt på at en duo fra de bakre regioner kan profitere på dette til slutt. Det signaliseres nemlig at 2 Lundabye SKAL sitte foran, og da tror vi fort Rite On Line-sønnen kan få stive bein til slutt med 6 Perfect Crown trykkene utvendig underveis.

På vei tilbake til gamle høyder er spurtsterke 11 Muscles G.T., og med den siste innsatsen friskt i minne må Mikkelborg-travereen tas på alvor også her. 6-årshoppa avgjorde løpet til sin fordel på nærmest to steg fra tredje utvendig ved den anledningen, og vi ser ingen grunn til at ikke 6-årshoppa skal fortsette den fine trenden nå.

Fra Sverige kommer Magnus Jakobsson med skumle hensikter bak 10 Giddman, og 7-åringen skal være hyperaktuell i et løp som dette. Gidde Palema-sønnen er herdet i tøffe omgivelser, og 15-prosenteren i spillet har jo tidligere vist seg veldig effektiv med løp på lang vent i tøft tempo.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Vi går tynt
I hhv V75-5 og den sjette avdelingen satser vi på å komme igjennom på relativt få hester, og i den femte avdelingen tror vi på en topp vinnersjanse for 1 Apollo Håleryd. Etter en bunnsolid seier i den neste siste starten på sterke 16.0 full var kanskje ikke Otteresen-traveren som best i den siste starten. Vi mistenker dog at det hadde gått litt for lenge mellom løpene, og fra tet er vi litt inne på at Pine Chip-sønnen er strået vassere. Tøffest i mot blir trolig en formtoppet 10 Beat The Wiz, og det skal bli spennende å se hva 4-åringen til Arild Eggen kan utrette på en kjapp sprint.

Fryktelig forbedret i regi svært dyktige Lars O. Romtveit har 8 Frigg Elden vært, men i V75-6 står favoritten i løpet unektelig vondt til. Offensive Tom E. Solberg satser nok fremover direkte, men på dagens korte distanse slipper ikke de der fremme frivillig. Det kan således bli et tungt løp utvendig i tøft tempo, og den som kan få alt sydd opp i et pent utvendig par er 4 Joker Elden. Vi hadde litt tro på Rønningen-traveren sist, og Lome Elden-sønnen viste da også ved den anledningen at formen er kraftig i anmarsj ved å bli toer på sterke 25.5 full vei. Tetløperen heter 1 Juni Blixten, og på sitt beste kan Järvsöfaks-sønnen taue et slikt felt rundt om.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Øvrige vurderinger
V75-1: Vi syntes det er begrenset med vinnerkandidater her, og strekker oss til å streke av for fire hester på vårt største spilleforslag. Favoritten 13 Bokli Oda svek som storfavoritt sist, men den formtoppede Moe Odin-datteren gjorde på ingen måte noe dårlig løp. Assev-traveren var tapper i sitt nederlag, og nå meldes det om at 8-årshoppa utstyres med draskylapper for første gang, noe som kan gi et nytt gir.

Vi er nesten forpliktet til å sette 1 Stumne Saga langt fremme etter at Spang Best-datteren innfridde på enkleste vis som vår banker i den siste starten, og 9-årshoppa sørget dermed for at 14 398 kroner innspilt var et faktum. Vi er dog litt redd for at Viksås-traveren blir overflydd ned startsiden, men dersom det skulle løse seg underveis er jo 18-prosenteren i spillet hyperaktuell.

V75-2: Vi har ikke registrert noe som skulle tilsi at 1 Delmerica skulle kunne forsvare sitt innerspor med en rekke startkjappe konkurrenter på utsiden, og vi snakker således om en favoritt i fare. Selskapet er da også klart skjerpet ved denne anledningen, og vi kan fort få en smell i dette vidåpne løpet.

Vi vil trekke frem tre hester vi mener er alt for lite spilt, og en av de er spurtsterke 9 Hudson Broline med sine skarve 9 %! Pine Chip-sønnen konkurrerte i klart tøffer omgivelser enn dette før pausen, og fra dette sporet ligger det an til et nydelig løp undervis. Flott kapasitet er det på 4 Mc. Laren, og Soir Des Tibur-sønnen bør her vurderes tidlig sammen med en formtoppet 5 Starchip Victory (5-åringen har samlet opp til en seier nå, og er jo latterlig lite spilt med sin 4%!).

V75-4: En av dagens mest åpne løp, og vi rangerer løpet helt ut på vårt største spilleforslag. Nydelig til i fine rygger står 9 Hasle Lomen, og selv om ikke 9-åringen er enkel å sveive inn på bestilling bør Lome Elden-sønnen kjempe langt fremme i et løp som dette. Hasle-traveren har levert to flotte innsatser på rad nå på slutten, og vår utgang på det store systemet er etter vårt skjønn alt for lite spilt med sine snaue 22 %!

Favoritten 7 Norheim Spir er trolig klart beste på kapasitet, men Spikeld-sønnen må vise langt bedre stridsmoral enn hva som var tilfelle i den siste starten, for å kunne få med utfallet å gjøre.

Ekspertforslag
Til en superspennende V75-omgang på Bjerke har vi satt opp fire spilleforslag på hhv 144. 432, 864 og 2304 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre tre DD-forslag på hhv 100, 300 og 600 kroner ligger ute her .

Det største V65-forslaget er et abc-system, som vi har fylt ut på tre kuponger her .

Kjøp en bong og se V75-løpene fra Bjerke på NRK2 kl. 21.30-21.55 i kveld!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus