Colombianske Santiago Giraldo vant 3-0 i sett mot Donald Young i første runde av French Open.
Colombianske Santiago Giraldo vant 3-0 i sett mot Donald Young i første runde av French Open. Foto: Dominique Faget (Afp)

Vi varsler nytt tennissjokk

Rolf Lerum traff klokkerent på French Open-tipset til 5,22 i odds onsdag. I dag satser han enda friskere.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill torsdag:
Dagens dobbel: 
Rangers skal til Premier League
Oddstips: Europa-eventyr for norsk 19-åring
V5 Bjerke: Ny suksess i Oslo?
V65 Øvrevoll:  77 er navnet
Dobbel V5 Klosterskogen:  Solberg må fikse cashen
V4 Axevalla:  Nye godbiter til lunsj

Nettavisens travekspert Rolf Lerum er ikke bare lidenskapelig opptatt av hestesport, men følger også tennissirkuset tett.

I fjor hadde Lerum stor suksess med sine skrelltips i Grand Slam-turneringene, og det ble fullklaff i årsdebuten i French Open i går. Benoit Paire stod i hele 3,20 i odds mot Fabio Fognini, men vant 3-0 i sett. Spillet ble kombinert med over 28,5 games i oppgjøret mellom Marcel Granollers og Roger Federer, og til sammen ga dobbelen 5,22 i odds.

Torsdag går Lerum etter en ny outsider til flott odds. 


David Goffin - Santiago Giraldo B 3,25
French Open ruller videre, og vi er for fullt i gang med den andre runden.

Vi retter denne torsdagen søkelyset mot en match hvor David Goffin blir for tungt betrodd. Vi ble nemlig ikke imponert av ham i den første runden, og han må heve spillet sitt reelt til denne kampen om han skal vinne.

Når det gjelder Santiago Giraldo, så er det en rutinert grusspesialist som ikke går av veien om dette skulle bli en lang kamp. Han så meget bra ut i sin førsterundekamp, og glem ikke at han banket svært gode Marin Cilic på grusen sist uke.

Dette er en spiller som i fjor slo Andy Murray i Madrid Masters på grusen, og han er etter vår smak kraftig undervurdert i dagens match.

Vi prøver oss derfor med et nytt skrellspill, og nå gjør vi det på Santiago Giraldo til flotte 3,25 i odds.

Novak Djokovic - Gilles Muller over 26,5 games
Siden dette er et objekt som ikke kan spilles som singel, kombinerer vi med et spill på oppgjøret mellom Novak Djokovic og Gilles Muller.

Sist disse møttes var i Australia Open i 2015, og da gikk kampen over 34 games, men det var på hardcourt, og det er et pluss for Gilles Muller.

Nå blir det normalt sett noe mindre games, men med tanke på at Gilles Muller har en voldsom serve, burde han likevel krabbe seg over 26,5 games. Han er en vrien spiller å bryte ned om han har en av sine bedre servedager. 1,70 på at denne kampen går over 26,5 games er dermed verdt et forsøk.

Samlet odds for dobbelen: 5,53.

MERK spillstopp kl. 12.25 for David Goffin - Santiago Giraldo og kl. 13.25 for Novak Djokovic - Gilles Muller.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus