Vålerengas Vidar Örn Kjartansson og Ghayas Zahid har vært et meget giftig par denne sesongen.
Vålerengas Vidar Örn Kjartansson og Ghayas Zahid har vært et meget giftig par denne sesongen. Foto: Audun Braastad (NTB scanpix)

VIF setter siste spikeren i Ulf-kista

Sandnes Ulfs sjanser for å overleve i Tippeligaen vil være mikroskopiske dersom Nettavisens oddstips går inn.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill fredag:
Oddstips 2:
  Nå løsner det for AaB
V65/V4 Solvalla:
Kontio regjerer
V65 Biri:
Bankerfritt og spennende
V64 Boden: 
Vi satser finsk

Selv om IFK Norrköping sviktet oss i går, sørget Örebros seier over HV71 til 2,30 i odds for at vi enda en gang gikk i pluss på oddstipsene.

Så langt denne uken er det blitt treff på fem av åtte ordinære oddstips og en tilbakebetaling på 160 prosent. Treff på ett av tre langskudd har gitt en tilbakebtaling på 118 prosent. Hittil i år har undertegnedes 199 ordinære oddstips gitt en tilbakebetalig på 102,8 prosent.

Fredag er det blant annet Tippeligaen, La Liga, Bundesligaen, Ligue 2 og Superligaen på oddsmenyen.

Dagens oddstips

Sandnes Ulf - Vålerenga B
Med Tom Nordli ved roret har Sandnes Ulf nesten sluttet å tape kamper, men det hjelper fint lite så lenge det aldri blir mer enn ett poeng. Med seks runder igjen å spille har rogalendingene åtte poeng opp til kvalikplassen.

Aksel Berget Skjølsvik har pådratt seg et brudd i ankelen på trening og er ute i 6-8 uker. Emil Johansson og Malaury Martin er også skadet. Tijan Jaiteh soner karantene med sitt sjuende gule kort for sesongen.

Molde ble for sterke for Vålerenga sist, men det er bare å innse at serielederen er en klasse eller to bedre enn de andre lagene i ligaen. Før 0-2-tapet var Oslo-laget involvert i en serie med usedvanlig målrike kamper, og Vidar Örn Kjartansson er oppe i 23 mål.

Det skiller seks poeng opp til RBK på bronse, og kun seier er godt nok dersom medaljehåpet skal overleve en runde til.

Kjetil Rekdal har tatt ut følgende 18-mannstropp til kveldens kamp:

Lars Hirschfeld, Michael Langer, Niklas Gunnarsson, Ruben Kristiansen, Rasmus Lindkvist, Simon Larsen, Sivert Heltne Nilsen, Vidar Örn Kjartansson, Morten Berre, Herman Stengel, Max Jacob Bjørsvik, Ghayas Zahid, Christian Grindheim, Alexander Mathisen, Nicolai Høgh, Markus Dahlen Brændsrød, Ali Iqbal, Mathias Blårud.

Selv om Ulf har spilt uavgjort i seks av de siste sju kampene, sitter vi med en følelse av at kveldens kamp ikke ender med poengdeling. Ulf er rett og slett nødt til å vinne i kveld, og det holder ikke å krige eller forsvare seg til ett poeng. Det vil gi muligheter for Vålerengas formtrio Kjartansson, Ghayas og Grindheim, som alle har stått frem med mange scoringer og målgivende de siste rundene.

Vi tar også med at Vålerenga har hatt et meget godt tak å Ulf etter at sistnevnte rykket opp til Tippeligaen.VIF står med fem strake seiere og 13-1 i målforskjell.

 B til 2,15 er dagens første oddstips.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus