Vikings Veton Berisha har hatt en flott sesong hittil og jakter nye scoringer hjemme mot Sarpsborg søndag ettermiddag.
Vikings Veton Berisha har hatt en flott sesong hittil og jakter nye scoringer hjemme mot Sarpsborg søndag ettermiddag. Foto: Carina Johansen (NTB scanpix)

Viking brukte pausen godt

Viking tapte de to siste kampene før landslagspausen, men var tilbake på vinnersporet sist helg. Søndag tror vi laget tar tre nye poeng hjemme mot formsvake Sarpsborg.

Kommersielt

Sportspills meny søndag:
Oddstips 1: Tromsø dagens beste objekt
Tippetips: Vålerenga tilbake på vinnersporet
V65 Sørlandet: Hamre i hovedrollen
V65 Leangen: Tekno Odin på plass
V64 Mantorp: Bankersjokk i åpen omgang
TV-fotball: Sjekk helgens oversikt
Tippeligaen: Skade- og karanteneoversikt

Søndagens langoddsprogram har fem tippeligakamper og fem kamper fra OBOS-ligaen på menyen. I tillegg er det kamper fra norsk 2 og 3. divisjon og kamper fra Sverige og Finland. Vi konsentrerer oss om den den norske fotballen i våre oddstips. Lørdag ble det bra treff da Stabæk innfridde som vårt beste objekt, mens England slo ut Canada i natt til herlig odds i fotball-VM for kvinner.

Viking - Sarpsborg H 1,57
Kampstart på denne kl 15.30. Viking hadde åpenbart brukt landslagspausen godt. Hadde tapt de to siste seriekampene før pausen, og hadde en lei bortekamp mot Bodø/Glimt sist søndag. Men Viking avgjorde kampen allerede den første halvtimen og ledet 3-0 etter 32 minutter. Avanserte dermed til 4. plass og før denne serierunden er det kun fem poeng opp til Stabæk på 2. plass. 3-1-2 hjemme i Stavanger.

Sarpsborg innledet sesongen bra, men har sett svakere ut etterhvert. Har ikke bedre enn 1-2-3 på de seks siste, og har falt ned til 9. plas med sine 17 poeng. Flere sentrale spillere er usikre til søndagens kamp i Stavanger og laget imponerte heller ikke i cupkampen borte mot Brann onsdag, der laget sleit seg videre etter straffesparkkonkurranse. 

To strake seire til Viking i de to siste tilsvarende og mye taler for at den trede strake kommer søndag ettermiddag. 1,57 på hjemmeseier er ikke raust, men slik Sarpsborg opptrer om dagen, er det vanskelig å se laget knie poeng. Vi kombinere Viking med en godt betalt hjemmeseier i OBOS-ligaen.

Follo - Bryne H 2,20
Hjemmelaget imponerte borte mot Brann tredje sist, men tapte 0-2. Holdt godt følge med serieleder Sogndalø hjemme nest sist, men røk 0-1 på overtid. Sist helg kom laget tilbake på vinnersporet med en sterk 2-1 seier borte mot Strømmen. Det er rekordjevnt bak den suverene serielederen Sogndal og tross 8. plass har Follo kun tre poeng opp til Sandnes Ulf på 2. plass før denne serierunden. Hjemme på Ski stadion viser tallene 2-2-2.

Etter fem strake tap har variable Bryne slått tilbake med sju poeng på de tre siste kampene. Sterk 2-1 seier hjemme mot Sandnes Ulf tredje sist, ble etterfulgt av et sterkt bortepoeng mot Kristiansund, før laget tok en forventet hjemmeseier mot Levanger sist helg. Guate Larsens gutter er dermed a poeng med Follo, men svakere målforskjell gjør at Bryne er på plassen bak (niendeplass). 2-3-1 på bortebane hittil.

2,20 på hjemmeseier er bra betalt og kombineres med seier til Viking. Dobbelodds 3,46.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus