Yann-Erik de Lanlay var god for Viking borte mot Mjøndalen i seriepremieren sist mandag. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
Yann-Erik de Lanlay var god for Viking borte mot Mjøndalen i seriepremieren sist mandag. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Foto: Håkon Mosvold Larsen (NTB scanpix)

Viking må ha tre poeng

Viking skuffet i seriepremieren borte mot Mjøndalen. I kveld må laget slå tilbake med tre poeng hjemme mot Tromsø.

Kommersielt

Sportspills meny søndag:
Oddstips 1: Ettermiddagsdobbel til sprek odds
Oddstips 3: Malmö slår tilbake
Oddslangskudd: Haugesund ypper seg alltid mot Rosenborg
Tippetips: Slaget om Manchester på tippekupongen
TV-fotball: Fantastisk søndag for fotballfans
Tippemagasinet: Alt om 2. serierunde i Tippeligaen
Tippeligaen: Skade- og karantenerapport
V4 Jägersro: Ny galoppfest
V64 Umeå: Millionjackpot i V64-spillet
Nyhet! Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

Vi har en gnistrende langoddssøndag foran oss, selv om det er ekstremt mange åpne kamper. Den norske toppfotballen ruller for fullt og det er fem kamper i Tippeligaen og seks kamper fra Obosligaen på menyen. I Manchester er det duket for gigantisk byderby mellom Manchester United og Manchester City.

På Hamar er det duket for fjerde finalekamp mellom Storhamar og Stavanger Oilers der Storhamar kan ta ledelsen 3-1 i kamper etter sin strålende borteseier mot Oilers fredag. I denne artikkelen byr vi på en dristig, men godt betalt Tippeligadobbel.

Start - Sandefjord  H 2,10
Økonomisk vanskeligstilte Start hadde tre poeng i lomma i serieåpningen borte mot Lillestrøm mandag, men måtte tåle en utligning på overtid. Uansett var det en brukbar åpning av Start. Rolf Daniel Vikstøl og Jesper Mathisen er begge skadet. Variable 5-4-6 hjemme i Kristiansand forrige sesong. Kaptein Gudmundur Kristjansson mistet seriepremieren, men er trolig klar søndag.

Solid serieåpning av nyopprykkede Sandefjord med 3-1 hjemme mot bortesvake Bodø/Glimt. Det er ikke lett å vurdere hvor bra laget er, og det er trolig hjemme i Sandefjord laget vil ta de fleste poengene. Skadesituasjonen skal være ok.

Vi helgarderer denne kampen på tippekupongen, men kaptein Kristjansson tilbake for hjemmelaget, kan vippe denne kampen i favør hjemmelaget. Det er mange svært åpne oppgjør i både Tippeligaen og Obosligaen denne søndagen. Start hjemme peker seg ut et som et av de bedre spillene søndag og 2,10 i hjemmeodds duger. Vi velger dog å kombinere med et annet hjemmelag i Tippeligaen.

Viking - Tromsø  H 1,85
Skuffende serieåpning for begge disse lagene, men Viking var samtidig meget uheldig som ikke fikk straffe på stillingen 0-0 i Mjøndalen. Viking åpnet fjorårets sesong veldig bra, men falt av etterhvert og endte på en meget skuffende 10. plass. Hadde faktisk ikke bedre enn 4-5-6 hjemme på Viking stadion og slet med effektiviteten. Björn Daniel Sverrisson er ute et par uke, men Magne Hoseth kan være tilbake.

Tromsø leverte en svak serieåpning hjemme mot Sarpsborg og det var ingenting å si på at laget røk 0-1. Er er et stort spørsmålstegn, men det vil overraske om "Gutan" vinner denne. Gudmund Kongshavn og William Johan Frantzen er begge skadet.

Viking har vunnet to av de tre siste tilsvarende i Stavanger og skal ha gode muligheter til tre poeng her og 1,85 får duge på en vanskelig spilledag.

Dobbelen med hjemmeseire til Start og Viking gir pene 3,89 i odds.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus